Σοκ σε δημοτικό στον Άλιμο: Δασκάλα ανάγκασε μαθητές να χτυπούν τον συμμαθητή τους για μια ολόκληρη διδακτική ώρα

Σοκ σε δημοτικό στον Άλιμο: Δασκάλα ανάγκασε μαθητές να χτυπούν τον συμμαθητή τους για μια ολόκληρη διδακτική ώρα
EUROKINISSI

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες στο 6ο δημοτικό σχολείο Αλίμου, με πρωταγωνίστρια τη δασκάλα του μαθήματος της μουσικής και μαθητές της Δ´ τάξης του Δημοτικού, όπως μεταδίδει το News247.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας 9χρονος μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος, «τόλμησε» να προσποιηθεί ότι οδηγεί αυτοκίνητο. Η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε με τον πλέον απαράδεκτο και καταδικαστέο τρόπο.

Τι έκανε ακριβώς; Ζήτησε από τους συμμαθητές του παιδιού να διακόψουν το μάθημα και τους προέτρεψε να αρχίσουν να χτυπούν τον συμμαθητή τους. «Σηκωθείτε να του δώσετε μερικές φάπες να σταματήσει», φέρεται να πρότεινε συγκεκριμένα στους μαθητές της. Παρά τις αντιδράσεις και το αρχικό σοκ των παιδιών, τα ίδια υπάκουσαν τελικά στην εντολή της εκπαιδευτικού και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους, ακόμη και στο κεφάλι.

«Μπράβο παιδάκια, τώρα καθίστε κάτω!», φέρεται να είπε η δασκάλα στα παιδιά, μετά το τέλος του ξυλοδαρμού, ενώ από την περιγραφή του ανήλικου μαθητή στην μητέρα του, το σκηνικό βίας ολοκληρώθηκε μόλις χτύπησε το κουδούνι.

Σημειώνεται ότι οι γονείς του μαθητή έχουν ήδη καταθέσει μήνυση εναντίον της δασκάλας, ενώ έχουν συντάξει και αποστείλει έγγραφη αναφορά στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Από την πλευρά του, ο διευθυντής του σχολείου παραδέχτηκε ότι το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα στο σχολείο και ότι οι συνθήκες υπό τις οποίες διενεργήθηκε, εξετάζονται (χωρίς να αποκαλύπτει το περιεχόμενο διαλόγου με την δασκάλα).

Τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης ζήτησε με τη σειρά του και το υπουργείο Παιδείας, ενώ η αρμόδια διεύθυνση επιβεβαιώνει μόλις λίγες ημέρες μετά, τον αναίτιο ξυλοδαρμό μαθητή εντός της αίθουσας με προτροπή της ίδιας τους της δασκάλας για μια ολόκληρη διδακτική ώρα.

Πηγή: News247

Πήγαινε στην αρχική σελίδα