Η πρώτη κοινή συνέντευξη πρίγκιπα Harry και Meghan Markle: «Η Diana είναι μαζί μας»

Κατά το μεσημέρι της Δευτέρας «έσκασε» η μεγάλη είδηση για το ζεύγος Harry και Meghan Markle: τα παιδιά αρραβωνιάστηκαν και την άνοιξη θα γίνει ο γάμος τους με κάθε δόξα και τιμή. Λίγες ώρες αργότερα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του κοινή εμφάνιση μετά τη δημοσιοποίηση των νέων, με τη Meghan να φορά το μονόπετρο και τα φλας των φωτογράφων να παίρνουν φωτιά:

Στη συνέχεια, ακολούθησε και συνέντευξη στο BBC και στη Mishal Husain.

Μεταξύ άλλων, η Markle αποκάλυψε ότι ο πρίγκιπας Harry υπήρξε απολύτως πατροπαράδοτος στον τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου, αφού γονάτισε για να της προσφέρει το μονόπετρο, χαρακτηρίζοντας τη στιγμή «πολύ γλυκιά, φυσική και ρομαντική». Ο Harry ανέφερε πως η Markle δεν τον άφησε καν να ολοκληρώσει την πρότασή του, λέγοντάς του «Μπορώ να πω ναι τώρα, μπορώ να πω ναι?».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η κουβέντα πήγε και στην πριγκίπισσα Diana, όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον πρίγκιπα πώς θα αντιμετώπιζε τα νέα η μητέρα του και ποια θα ήταν η σχέση της με τη μέλλουσα σύζυγό του. Ο πρίγκιπας ήταν κατηγορηματικός πως οι δυο τους θα ήταν οι καλύτερες φίλες και πως εκείνη θα ήταν ενθουσιασμένη για τον ίδιο.

Δύο από τα διαμάντια που περιέχει το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle ανήκαν στη προσωπική συλλογή της πριγκίπισσας Diana. «Μέρες σαν κι αυτή πραγματικά μου λείπει η μητέρα μου και το να μπορώ να μοιραστώ τα νέα μου μαζί της. Αλλά ξέρεις με το δαχτυλίδι και όλα τα υπόλοιπα είναι σαν να...», αναφέρει ο Harry με τη Meghan να τον συμπληρώνει: «Είναι μαζί μας».

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν η Meghan Markle έχει γνωρίσει τη βασίλισσα Ελισάβετ (πώς θα μπορούσε να μην, άλλωστε), ναι, έχουν συναντηθεί κάποιες φορές και, όπως δήλωσε η ίδια, πρώτα τη γνώρισε μέσα από τα μάτια του Harry, όχι μόνο για το σεβασμό που της έχει ως βασίλισσας της Αγγλίας αλλά κυρίως για την αγάπη του στη γιαγιά του. Αναφέρει πως τα έχει όλα αυτά κατά νου όταν τη συναντά από κοντά. Ας κάνει κι αλλιώς, εδώ που τα λέμε, αν μπορεί.