Πέιτζ βαν Ζαντ: Η πιθανή «διάδοχος» της Ρόντα Ρούσεϊ

Πέιτζ βαν Ζαντ: Η πιθανή «διάδοχος» της Ρόντα Ρούσεϊ

Σίγουρα για επαγγελματίες αθλήτριες του ΜΜΑ όπως η Ρόντα Ρούσεϊ ή η Τζίνα Κάρανο η έννοια του «σέξι» δεν είναι αυτό στο οποίο οι ίδιες θα επιθυμούσαν να δίνεται έμφαση σε σχέση με τις, ούτως ή άλλως λαμπρές, αθλητικές τους επιδόσεις- αλλά το εντυπωσιακό παρουσιαστικό τους το κάνει αυτό αναπόφευκτο.

Σε αυτό το πλαίσιο, η 21χρονη Πέιτζ Βαν Ζαντ θεωρείται από πολλούς ως η «επόμενη Ρόντα Ρούσεϊ» – η οποία αυτή τη στιγμή πάντως, βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας της στο UFC.

Η Βαν Ζαντ φαίνεται πραγματικά πολλά υποσχόμενη, καθώς βρίσκεται ψηλά στην κατάταξη της κατηγορίας της στο UFC (1,63 μ. ύψος, 65 κιλά βάρος). Επαγγελματίας αθλήτρια από το 2012, πέρασε πρώτα από το Invicta FC πριν κάνει τη μετάβαση στο Ultimate Fighting Championship. H ίδια, στις συγκρίσεις με τη Ρόντα Ρούσεϊ, κρατά μια ιδιαίτερα σεμνή στάση, λέγοντας ότι την τιμά πολύ να λέγεται κάτι τέτοιο, αλλά θεωρεί ότι έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της – και τονίζει ότι η Ρούσεϊ έχει ανοίξει δρόμους για τις γυναίκες στο συγκεκριμένο είδος αθλητισμού.

Όσον αφορά στο (αναπόφευκτο) θέμα της εμφάνισης, το Instagram της μιλάει από μόνο του.