Βίντεο: Η υποβρύχια πρόταση γάμου influencer γίνεται viral

«Ανεβήκαμε στην επιφάνεια και έπρεπε να ρωτήσω αν ήταν αληθινό».
Open Image Modal

Ζευγάρι influencer στο Instagram, ανέβασε ένα μοναδικό βίντεο με τον αρραβώνα του, που τελέσθηκε κάτω από την επιφάνεαι του νερού.

ΟΙ Κέλι Καστίλ και Κόντι Γουέρκμαν, γνωστοί και με το προσωνύμιο «Positravelty», είναι μαζί τρία χρόνια έχοντας 200.000 followers. Πρόσφατα βρέθηκαν στην Τζαμάικα και ο Κόντι αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Κέλι ενώ εκείνη έκανε κατάδυση σε κάποια σπηλιά. 

Όπως είπε η Κέλι Καστίλ ξαφνιάστηκε όταν είδε το δαχτυλίδι, καθώς νόμιζε πως το βίντεο γινόταν για τον λογαριασμό τους στο Instagram.

«Μπερδεύτηκα. Νόμιζα πως ήταν μια εκδρομή για να τραβήξουμε φωτογραφίες. Αρχίσαμε την φωτογράφιση, βούτηξα στο νερό και όταν σήκωσα το βλέμα μου είδα τον Κόντι να ανοίγει το κουτί με το δαχτυλίδι. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβαινε στην πραγματικότητα! Γελούσα και έκλεγα μαζί. Ανεβήκαμε στην επιφάνεια και έπρεπε να ρωτήσω αν ήταν αληθινό».

Η Καστίλ δεν ήταν σίγουρη μέχρι που άκουσε τον Κόντι να την ρωτάει, «Θα με παντρευτείς;»

Ο Κόντι Καστίλ, είπε πως περίμενε την κατάληλη στιγμή.

«Γνωρίζω πως ακούγεται συνηθισμένο αλλά από την πρώτη στιγμή που την γνώρισα ήξερα ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου. Το δαχτυλίδι το αγόρασα πριν το ταξίδι και το έκρυβα σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά για να μην το βρεί».

Με το νερό να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και των δύο, ο Κόντι θεώρησε πως ο βυθός της θάλασσας ήταν το ιδανικότερο σημείο για της κάνει πρόταση γάμου. 

Οι followers μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό τους με το ζευγάρι αμέσως μόλις παρακολούθησαν το βίντεο και εξέφρασαν τις ευχές του για βίο ανθόσπαρτο, αν και υπήρχαν κάποιοι που έδωσαν βαρύτητα στο ρίσκο που εμπεριείχε η συγκεκριμένη πρόταση καθώς υπήρχε κίνδυνος να χαθεί το δαχτυλίδι.

Όπως λέει όμως και ο Σαίξπηρ, «Τέλος καλό, όλα καλά».

Πηγή: Insider.com