Αυτή η φωτογραφία γάμου έγινε viral για καλό σκοπό και ''μάζεψε'' 15.000 δολάρια σε 24 ώρες

Αυτή η φωτογραφία γάμου έγινε viral για καλό σκοπό και ''μάζεψε'' 15.000 δολάρια
Open Image Modal
Facebook

Μία φωτογραφία γάμου έγινε viral όταν η φωτογράφος της είπε ότι θα δωρίσει για κάθε κοινοποιήση στο Facebook 3 δολάρια για τις πρώτες 24 ώρες που θα συμπλήρωνε online.

Πρόκειται για την Edwina Robertson η οποία πόσταρε τη φωτογραφία στο προφίλ της αφότου είχε ταξιδέψει σε μία περιοχή η οποία ονομάαζεται Blackall στο δυτικό Queensland στην Αυστραλία ώστε να φωτογραφίσει ένα γάμο και εντυπωσιάστηκε από τις συνθήκες οι οποίες είχαν δημιουργηθεί εξαιτίας της ξηρασίας στην αγροτική κοινότητα. όπως δήλωσε η ίδια «αισθάνομαι τόσο ευγνώμων που ταξίδεψα για περίπου 9 ώρες για να απαθανατίσω ένα ευτυχές γεγονός, το μυστήριο του γάμου στο Blackall αλλά τελικά ήταν κάτι παραπάνω από ένα γάμο. Ήταν ένα γεγονός το οποίο αφορούσε ολόκληρή την κοινότητα».

Η φωτογράφος θα δωρίσει το χρηματικο ποσό στο Tie Up the Black Dog, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό ο οποίος είναι αφοσιωμένος στην καταπολέμιση της κατάθλιψης και των ψυχικών ασθενειών στις αγροτικές κοινωνίας στην Αυστραλία.

Η φωτογραφία έχει μοιραστεί περί τις 7.000 φορές σε 24ωρες και έτσι συγκεντρώθηκε το ποσό της τάξης των 15.000 δολαρίων.

Mε πληροφορίες από το TIME