Τρομακτικές στιγμές εζησε 44χρονη αθλήτρια αλεξίπτωτου πλαγιάς όταν ενώ πετούσε κοντά σε βουνό στη βόρεια Αυστρία  είδε ένα μικρό αεροπλάνο να κατευθύνεται πάνω της και τελικά να της διαλύει το αλεξίπτωτο.

Ουρλιάζοντας προσπάθησε να ανακτήσει τον έλεγχο επιχειρώντας να ανοίξει το εφεδρικό αλεξίπτωτό, ενώ η κάμερα στη στολή της κατέγραψε τις τρομακτικές στιγμές.

Advertisement
Advertisement

Μετά από 44 δευτερόλεπτα κατάφερε τελικά να ανοίξει το αλεξίπτωτο έκτακτης ανάγκης και έτσι ανέκοψε την ταχύτητα της καθόδου της πριν καταλήξει στο έδαφος.

Σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung, την 44χρονη αθλήτρια παρέλαβε ελικόπτερο της αστυνομίας.

«Πραγματικά δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι κάθομαι εδώ και το γράφω αυτό—και ότι, εκτός από μερικούς άσχημους μώλωπες και κάποιες, δεν συνέβη απολύτως τίποτα», έγραψε η ίδια στο Instagram της.

Το αεροπλάνο με πιλότο έναν 28χρονο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Τσελ αμ Ζέε, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε περίπτωση να είχε αποφύγει το αλεξίπτωτο πλαγιάς.