Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπάρχει δωρεάν wifi στα αεροπλάνα

Αν είχατε ποτέ αυτήν την απορία, σας έχουμε την απάντηση!
undrey via Getty Images

Είχατε ποτέ την απορία γιατί δεν υπάρχει ίντερνετ στις πτήσεις; Μπορεί την απάντηση να την θεωρείτε δεδομένη ή να μην σας πέρασε και ποτέ από το μυαλό, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος της Delta Air Lines, έχει την εξήγηση.

Και ποια είναι αυτή; Πολύ απλά, υπάρχουν πάρα πολλοί επιβάτες!

Ο Εντ Μπαστιάν, εξηγεί πως αν υπήρχε δωρεάν wifi σε όλες τις πτήσεις, όλοι οι επιβάτες θα το χρησιμοποιούσαν με αποτέλεσμα να κρασάρει το σύστημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στο Fox News, μια λύση θα ήταν να δινόταν η επιλογή στους επιβάτες, επί πληρωμή καθώς σίγουρα «δεν θα θέλουν όλοι να πληρώσουν».

Μιλώντας στην Ουάσινγκτον, ο 62χρονος CEO ανέφερε σε συνέντευξη που πρόβαλε το Bloomberg, ότι το να μπαίνει χρέωση για την πρόσβαση στο Ίντερνετ αποτρέπει πολλούς επιβάτες να το χρησιμοποιούν.

«Ένας από τους λόγους για τους οποίους πιστεύω ότι δεν είναι καλή ιδέα να χρεώνουμε για το διαδίκτυο, είναι ότι τα αεροπλάνα δεν έχουν ακόμα την τεχνική δυνατότητα να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο, χωρίς να κρασάρει το σύστημα» είπε ο Μπαστιάν.

Ωστόσο, όπως τόνισε, ελπίζει ότι σύντομα θα υπάρχει δωρεάν wifi σε όλες τις πτήσεις και ότι η εταιρεία εργάζεται προκειμένου να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

πηγή: foxnews