Ακύρωσε τον αρραβώνα του με την Λέσλι Αν Σμιθ ο Ρούπερτ Μέρντοχ

Το Vanity Fair ανέφερε τη διάλυση του αρραβώνα, επικαλούμενο πηγή κοντά στον Mέρντοχ που είπε ότι ένιωθε άβολα με τις ευαγγελικές απόψεις της Σμιθ.
via Associated Press

Ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης Ρούπερτ Μέρντοχ και η πρώην ιερέας της αστυνομίας του Σαν Φρανσίσκο, Αν Λέσλι Σμιθ, διέλυσαν τον αρραβώνα τους, επιβεβαίωσε μια πηγή την Τρίτη.

Ο 92χρονος πρόεδρος της Fox Corp. και η 66χρονη Σμιθ σχεδίαζαν να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι. Θα ήταν ο πέμπτος γάμος του Μέρντοχ.

Το Vanity Fair ανέφερε πρώτο τη διάλυση του αρραβώνα, επικαλούμενο μια πηγή κοντά στο περιβάλλον του Μέρντοχ, ο οποίος είπε ότι ένιωθε άβολα με τις έντονες ευαγγελικές απόψεις της Σμιθ.

Το ζευγάρι συναντήθηκε τον Σεπτέμβριο στον αμπελώνα του στο Μπελ Ερ της Καλιφόρνια και ο Μέρντοχ της τηλεφώνησε δύο εβδομάδες αργότερα, σύμφωνα με τον ίδιο όπως είχε αποκαλύψει στη New York Post, η οποία γνωστοποίησε την είδηση του αρραβώνα.

Η Σμιθ είναι χήρα της οποίας ο εκλιπών σύζυγος ήταν ο Τσέστερ Σμιθ, τραγουδιστής της κάντρι και παράγοντας του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης.

Στις 17 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, ο Μέρντοχ είχε συνοδεύσει την πρόταση γάμου στην 66χρονη Σμιθ με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 11 καρατίων, αξίας 2.3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τη Daily Mail. Ο γάμος θα γινόταν το καλοκαίρι.

«Ήμουν πολύ νευρικός. Φοβόμουν να ερωτευτώ αλλά ήξερα ότι αυτός θα ήταν ο τελευταίος έρωτας της ζωής μου. Ελπίζω να είναι. Είμαι χαρούμενος», είχε πει ο Μέρντοχ στην Post τον περασμένο μήνα.

Δημοφιλή