Αν νιώθουμε νωθροί, αυτό το 15λεπτο πρόγραμμα άσκησης θα μας δώσει φτερά

Είναι πιο εύκολο από ποτέ να αισθανόμαστε βραδυκίνητοι. Καιρός να το αντιμετωπίσουμε.
Σωματική άσκηση για να αντιμετωπίσουμε την νωθρότητα της καραντίνας.
Σωματική άσκηση για να αντιμετωπίσουμε την νωθρότητα της καραντίνας.

Με τον ήλιο να ανατέλλει αργότερα και να δύει νωρίτερα, και να ισχύουν αυστηροί περιορισμοί λόγω κορoνoϊού, είναι πιο εύκολο από ποτέ να αρχίσουμε να αισθανόμαστε νωθροί. Είναι φυσικό να αισθανόμαστε έτσι, και δεν πρέπει να ζητήσουμε ευθύνες από τον εαυτό μας. Απλά υπάρχουν μερικά απλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να ενισχύσουμε την ενέργεια και την διάθεσή μας και το πρόγραμμα σωματικής άσκησης Barre είναι ένα απ′ αυτά.

Το Barre μπορεί να είναι η ιδανική δραστηριότητα για την οικοδόμηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, για την ενίσχυση της ψυχικής και συναισθηματικής ευεξίας και την ενίσχυση του σώματός μας - κι επιπλέον, είναι διασκεδαστικό!

Το Red online ζήτησε από την ειδική σ′ αυτό το πρόγραμμα, Ναταλί Εραντονέα Μιούες, ιδρύτρια του NRG Barre Body να δημιουργήσει ένα μικρό κι αποτελεσματικό πρόγραμμα σωματικών ασκήσεων που μπορεί να προσαρμοστεί σε πολλές και διαφορετικές συνθήκες. Και να το 15λεπτο πρόγραμμα σωματικής άσκησης - ρουτίνα που μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας, να αυξήσει τα επίπεδα ενδορφίνης, να βελτιώσει τον ύπνο και να βοηθήσει στην συγκέντρωση.

Και το καλύτερο, μπορεί να το ακολουθήσει κανείς πολλές στιγμές μιας εξοντωτικής ημέρας. Και κάπως έτσι, να αποδειχτεί καλύτερη...

Ιδού:

ΠΗΓΗ: redonline.co.uk