Αντρικά μαγιό για να πετάμε αυτό το καλοκαίρι

Και επιπλέον μερικές σοφές συμβουλές πριν κάνουμε την τελική επιλογή.
.
.

Ο καιρός για να πάμε παραλία, ή πισίνα (όπου προτιμάμε καλύτερα) έχει φθάσει, γι′ αυτό κι ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη δυνατή εμφάνισή μας εκεί θα πρέπει να είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες. Με την ευκαιρία, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε κάποιες ιδέες για αντρικά μαγιό που αναμένεται να κάνουν χιτ το καλοκαίρι του 2020 και παράλληλα κάποια πράγματα που καλό θα είναι να τα λάβετε σοβαρά υπ′ όψιν προτού κάνετε την τελική σας επιλογή.

Μήκος:

Η εμφάνιση του κορμού του κολυμβητή έχει σημασία, αλλά το μήκος του μαγιώ του κυρίου που το φοράει είναι το πιο σημαντικό. Για τους περισσότερους, το σημείο όπου πρέπει να φθάνει το μαγιό μας είναι περίπου δύο ίντσες (5,8 εκατοστά) πάνω από το γόνατο. Αυτό είναι το πιο κολακευτικό μήκος που μπορεί να έχει το μαγιό ενός άντρα.

Μέση:

Εάν δεν πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει την Πρωτοχρονιά, ή απλώς ελπίζουμε να διορθώσουμε λίγο το βάρος μας από τώρα μέχρι να πάμε διακοπές, τα κορδόνια περίσφιξης και οι ελαστικές ζώνες μέσης είναι οι καλύτεροι φίλοι μας. Η σωστή εφαρμογή του μαγιό στη μέση θα μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουροι, ακόμα κι αν δεν έχουμε τεμαχισμένους κοιλιακούς.

Στυλ

Ας δοκιμάσουμε χρώμα και μοτίβο που να παραμένουν πιστά στο στυλ μας καθ′ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Μαγιό σε ξεκάθαρα χρώματα, σε navy ή ουδέτερες, σκούρες αποχρώσεις μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε τύπο πουκαμίσου και μπουζάκι τύπου polo, εφαρμοστό ή μη. Τα prints δεν είναι ασφαλής επιλογή, αλλά αν επιμένουμε, να φροντίσουμε τουλάχιστον να μη μοιάζουν με την ταπετσαρία της γιαγιάς μας. Τα δροσερά αφηρημένα καλλιτεχνικά prints και τα κλασσικά όπως οι ρίγες συνστήνονται ανεπιφύλακτα.

Ακολουθούν 5 προτάσεις που μπορεί να μας εμπνεύσουν:

Μαγιό με κάθετες ρίγες TOPMAN - 14 ευρώ

Μαγιώ TOPMAN 
Μαγιώ TOPMAN 

Οι κάθετες ρίγες αποτελούν το πιο κολακευτικό μοτίβο για τους πιο κοντούς της παρέας. Αυτές οι ρίγες θα επιμηκύνουν τα πόδια μας για να δώσουν την ψευδαίσθηση ότι έχουμε πολλά εκατοστά παραπάνω.

Μαγιό με ελαστική μέση SPEEDO - 15,99 ευρώ

Μαγιό Speedo
Μαγιό Speedo

Η Speedo δεν κάνει μόνο εφαρμοστά μαγιό. Το εικονιζόμενο προς απόδειξη τούτου. Η ελαστική ζώνη μέσης προσφέρεται για πολλές και διαφορετικές περιφέρειες.

Μαγιό Vilebrequin με δροσερά καλοκαιρινά prints - 205 ευρώ

Μαγιό Vilebrequin
Μαγιό Vilebrequin

Η ιδανική επιλογή για πάρτι - πάντα με περιορισμένο αριθμό προσκεκλημένων, μην ξεχνιόμαστε - σε πισίνα

Μαγιό Adidas με κάθετες ρίγες στο πλάι - 21,00 ευρώ

Μαγιώ Adidas
Μαγιώ Adidas

Κλασσική κι ασφαλής επιλογή σε σπορτίβ ύφος που κολακεύει πολλούς τύπους άνδρών.

Μαγιό Pigment Dyed με αφηρημένα μοτίβα - 22,45 ευρώ

Μαγιό Pigment Dyed
Μαγιό Pigment Dyed

Επιλογή στο πνεύμα των τάσεων του φετινού καλοκαιριού.

Στο άρθρο χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες από www.menshealth.com