Άρμι Χάμερ: Έτοιμοι για το σίκουελ του «Call Me by Your Name»

«Ύπάρχουν ήδη άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν για μια δεύτερη ταινία»
Kevin Winter via Getty Images

Το σίκουελ της βραβευμένης ταινίας σε σκηνοθεσία Λούκα Γκουαντανίνο, «Call Me by Your Name», βρίσκεται σε στάδιο συζητήσεων ως προς την προπαραγωγή και τα γυρίσματα.

Ο Άρμι Χάμερ, ένας εκ των δυο πρωταγωνιστών, δήλωσε ότι «η ταινία θα πραγματοποιηθεί γιατί υπάρχουν ήδη άνθρωποι που δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν για μια δεύτερη ταινία».

Ωστόσο, ο ηθοποιός παραμένει σιωπηλός και δεν αποκαλύπτει άλλες πληροφορίες. «Το πόσα γνωρίζω και τα πόσα θα μπορούσα να σας πω είναι δυο διαφορετικά πράγματα», είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο, όπου βρίσκεται για την προώθηση της νέας του ταινίας «Hotel Mumbai». «Γνωρίζω πολλά, αλλά δεν μπορώ να σας πω τίποτα».

Ο Γκουαντανίνο από την πρώτη στιγμή μίλησε για την επιθυμία του να γυρίσει ένα σίκουελ με πρωταγωνιστές τους Χάμερ και Τιμοτέ Σαλαμέ. Μάλιστα, έχει δηλώσει ότι η νέα ταινία θα διαδραματιζόταν στις αρχές τις δεκαετίας του ’90, πέντε χρόνια μετά την πρώτη και κεντρικό θέμα θα ήταν τα πρώτα χρόνια που εμφανίστηκε το AIDS.

«Πιο πολύ από όλους, εμπιστεύομαι την καλλιτεχνική διεύθυνση, τον Λούκα, τον Αντρε Ασιμαν και όλους εκείνους που έκαναν τόση καλή δουλειά στην πρώτη ταινία», είπε ο Χάμερ. «Το μόνο που θέλω να δω, είναι να πραγματοποιηθεί. Θέλω να το ξανακάνω».

«Μου λείπει όλο το επιτελείο. Ήταν μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή. Μια τόσο μοναδική, συνεργάσιμη κινηματογραφική εμπειρία την οποία δεν ξαναείχα ποτέ. Αν κάνουμε και δεύτερη ταινία, θα αισθάνομαι πολύ τυχερός», καταλήγει ο Χάμερ.

Πηγή: Variety