Όλα όσα γνωρίζουμε για το σίκουελ του «Call Me By Your Name»

Όλα όσα γνωρίζουμε για το σίκουελ του «Call Me By Your Name»
Empics Entertainment

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά τη νίκη του βραβείου Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου στα Όσκαρ, οι συντελεστές του «Call Me By Your Name» αποκάλυψαν νέες πληροφορίες για το επερχόμενο σίκουελ του κινηματογραφικού πρότζεκτ.

Στο βραβευμένο φιλμ του Ιταλού σκηνοθέτη Luca Guadagnino, ο 17χρονος Elio ερωτεύεται τον Αμερικανό επισκέπτη και μαθητευόμενο του καθηγητή-πατέρα του Elio, σε μια συγκινητική ιστορία με κεντρικό θέμα τα συναισθήματα και την ομορφιά του έρωτα.

Μιλώντας στο κόκκινο χαλί λίγο πριν την απονομή των Όσκαρ, ο Guadagnino δήλωσε ότι η παραγωγή του σίκουελ έχει ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα δούμε τους Armie Hammer και Timothée Chalamet να επιστρέφουν στους εικονικούς τους ρόλους. «Ήδη δουλεύω το σενάριο με τον συγγραφέα Andre Aciman», είπε ο σκηνοθέτης στο USA Today. «Η ιστορία θα εξελιχθεί πέντε με έξι χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, οπότε χρονικά θα βρισκόμαστε σχεδόν στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Θα είναι μια νέα ιστορία, με διαφορετικό τόνο. Θα δείτε αρκετή ανατολική ακτή της Αμερικής αλλά και άλλες χώρες γιατί θα γυρίσουν όλο τον κόσμο».

Τέλος, ο σκηνοθέτης γνωρίζει ότι πρέπει να επεκταθεί περισσότερο στην καταστροφική κρίση του ιού HIV. «Νομίζω ότι αυτό το θέμα θα είναι σχετικό κομμάτι της ιστορίας», είπε.

Πηγή: Shortlist

Δημοφιλή