Αρτέμης Σώρρας: Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής που οδήγησε στη σύλληψή του

Αρτέμης Σώρρας: Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής που οδήγησε στη σύλληψή του
SOOC

Μέσα σε λίγες ώρες από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ. πήρε την πληροφορία για το που βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση σύλληψής του σε υπόγειο διαμέρισμα στον Άλιμο.

Μία πληροφορία-«θησαυρός» που έφτασε περίπου ένα 24ωρο πριν τη σύλληψη του Σαββάτου έπαιξε τον καθοριστικότερο ρόλο για το τέλος του θρίλερ που είχε ξεκινήσει το Μάρτιο του 2017. Το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε δράση, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και πραγματοποιήθηκε η έφοδος το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Σώρρας, ο οποίος είχε αφήσει γένια και μακριά μαλλιά, δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ από το διαμέρισμα. Τις ανάγκες του εξυπηρετούσε πιστός οπαδός του, ο οποίος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία. «Ακόμα παραμένουν αναπάντητα πολλά ερωτήματα. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν κρυβόταν στο ίδιο κρησφύγετο για όλο αυτό το διάστημα. Επίσης, δεν ξέρουμε αν υπήρξαν και άλλα άτομα που να τον βοήθησαν. Η πολύτιμη πληροφορία έφτασε λίγο πριν τη σύλληψή του. Κινηθήκαμε γρήγορα για να μη ρισκάρουμε ότι μπορεί να διαφύγει. Εκ του αποτελέσματος η πληροφορία αποδείχθηκε απόλυτα ακριβής. Ο εντοπισμός του όλο αυτό το διάστημα ήταν δύσκολος, διότι, όπως αποδείχθηκε, δεν έβγαινε ποτέ έξω από το διαμέρισμα. Μας κάνει εντύπωση, ωστόσο, το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να έμεινε για 14 μήνες κλειδωμένος μέσα σε ένα μικρό διαμέρισμα», εξηγεί αστυνομική πηγή.

Το μέλος της Ελλήνων Συνέλευσης που έκρυβε τον Σώρρα συνελήφθη και κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Δημοφιλή