Αστυνομικός συνελήφθη για εμπορία ανθρώπων και βιασμό

35χρονη υπήκοος Καμερούν καταγγέλει ότι την εξωθούσε σε πορνεία και τη βίαζε.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού προχώρησαν τα στελέχη της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, καθώς έγινε σε βάρος του καταγγελία από μία 35χρονη, υπήκοο Καμερούν, ότι την εξωθούσε σε πορνεία και τη βίαζε.

Πρόκειται για έναν 40χρονο, ο οποίος υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες και εκεί γνώρισε την αλλοδαπή γυναίκα, που βρίσκεται νόμιμα στη χώρα με πολιτικό άσυλο. Ο 40χρονος ένστολος την προσέγγισε εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του, λέγοντάς της ότι θα την προστατεύσει, και την μετέφερε στο σπίτι του. Στη συνέχεια, όμως, την εξωθούσε στην πορνεία σε ξενοδοχείο της Χαλκοκονδύλη, όπως κατήγγειλε η 35χρονη.

Σύμφωνα με την κατάθεσή της, μάλιστα, εκείνος έπαιρνε όλα τα χρήματα από τα ερωτικά ραντεβού. Η γυναίκα από το Καμερούν προσπάθησε ακόμη και να δώσει τέλος στη ζωή της, επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού, όπου την κρατούσε ο αστυνομικός, ενώ δήλωσε στους «Αδιάφθορους» ότι τη βίαζε παρά τη θέλησή της.

Ο 40χρονος φέρεται να ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και ακόμη και όταν κατέθετε στους αστυνομικούς η γυναίκα, την έπαιρνε τηλέφωνο για να ρωτήσει πού βρίσκεται. Τα στελέχη των Εσωτερικών Υποθεσεων την καθοδήγησαν να του πει πως είναι με πελάτη, προσημείωσαν 500 ευρώ και, όταν εκείνη πήγε στο σπίτι, έβαλε τα χρήματα στο τραπέζι. Ο αστυνομικός τα άρπαξε και τα έβαλε σε μία κρύπτη στο στρώμα ενός κρεβατιού. Εκεί βρέθηκαν 3.800 ευρώ.

Ερευνάται η υπόθεση μιας ακόμη γυναίκας από τη Ρουμανία, η οποία εξετάζεται αν ήταν θύμα του ίδιου αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει βίντεο του αστυνομικού από το ξενοδοχείο που πήγαινε την γυναίκα από το Καμερούν, ενώ μία άλλη εκδιδόμενη έχει καταγράψει τον αστυνομικό τη στιγμή που έπαιρνε χρήματα από την 35χρονη γυναίκα.

Κατηγορείται, μάλιστα, πως κάποιες φορές πήγαινε ακόμη και με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο όπου εξέδιδε τη γυναίκα.

Δημοφιλή