Αθωώθηκε και στην Ελλάδα μετά το Χονγκ Κονγκ το πρώην μοντέλο για τα 2,6 κιλά κοκαΐνης

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου που πλέον υπηρητεί στην ΕΛΑΣ είχε αθωωθεί και στο Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ μετά από 16 μήνες προφυλάκισης.
Instagram/Ειρήνη Μελισσαροπούλου:

Και με τη «βούλα» του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, ομόφωνα αθώα κρίθηκε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, πρώην μοντέλο που υπηρετεί τώρα στην ΕΛΑΣ, η οποία το Νοέμβριο του 2017 πιάστηκε με 2,6 κιλά κοκαΐνης στις αποσκευές της, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, είχε αθωωθεί και στο Ανώτατο Δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ από σώμα ενόρκων, μετά από 16 μήνες προφυλάκισης.

Σύμφωνα με τον ελληνικό ποινικό νόμο, οι υποθέσεις κατά Ελλήνων που κατηγορήθηκαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών στην αλλοδαπή, εκδικάζονται πάντοτε και στα Ελληνικά Δικαστήρια

Και η εισαγγελέας της έδρας με τη σειρά της πρότεινε την απαλλαγή της κατηγορούμενης.

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση υποδέχθηκα την ομόφωνη αθωωτική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την Ειρήνη. Έτσι, μετά την πανηγυρική αθώωση της στην Κίνα πριν από 4 περίπου χρόνια, η Ελληνική Δικαιοσύνη επισφράγισε την αθωότητα της. Η Ειρήνη είναι πλέον αμετάκλητα αθώα και δικαιωμένη και συνεχίζει με ηρεμία και αφοσίωση στο καθήκον τη ζωή της και την εργασία της στην Ελληνική Αστυνομία”, δήλωσε ο συνήγορος υπεράσπισής της, Σάκης Κεχαγιόγλου.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή