Αγιοι Ανάργυροι: Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος μετά την απόπειρα αυτοκτονίας

Τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα της ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες αστυνομικών.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το πρωί της Τρίτης, ο 39χρονος έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, και οι γιατροί εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του «Αττικόν».

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

ΕΔΕ: Τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα για τυχόν ευθύνες αστυνομικών

Σε λίγες μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα της εσωτερικής έρευνας της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση της γυναικοκτονίας έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σε εξέλιξη βρίσκονται δύο παράλληλες έρευνες: Η Ένορκη Διοικητική Εξέτασης που έχει διαταχθεί από την πρώτη στιγμή αφορά τυχόν πειθαρχικά παραπτώματα των αστυνομικών που εκτελούσαν υπηρεσία το βράδυ της δολοφονίας.

Η δεύτερη έρευνα που γίνεται από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, δηλαδή τους «Αδιάφθορους» της ελληνικής αστυνομίας αφορά τυχόν ποινικές ευθύνες. Είχε προηγηθεί η εντολή για προκαταρκτική εξέταση από την πλευρά της εισαγγελίας.

Αντικείμενο των ερευνών είναι οι συνομιλίες, όσα κατέγραψαν οι κάμερες καθώς και αν τηρήθηκαν οι εντολές που έχουν δοθεί για τον χειρισμό περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας.

Δημοφιλή