Χέιλι Μπίμπερ: «Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες», μετά το μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο (βίντεο)

Η Χέιλι αποκάλυψε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε έναν θρόμβο αίματος, ο οποίος έφτασε στον εγκέφαλό της και προκάλεσε παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο.
Rodin Eckenroth via Getty Images

«Πάλεψα για καιρό με το άγχος. Αγωνίστηκα. Έπαθα διαταραχή μετατραυματικού στρες, λόγω του φόβου μήπως μου συμβεί ξανά», αποκάλυψε την Πέμπτη (6/1) στο podcast, «Run-Through with Vogue».

Πρίν από περίπου ένα χρόνο η Χέιλι Μπίμπερ, 26 ετών, υπέστη ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Το νεαρό μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ αποκάλυψε πως παρότι το ξεπέρασε σχετικά γρήγορα της άφησε πολύ άσχημες μνήμες, καθώς για καιρό ζούσε με το άγχος μήπως της συμβεί ξανά το ίδιο.

«Ήταν ένα συναίσθημα που δεν θα ήθελα να το ζήσω ποτέ ξανά. Ήταν τόσο τρομακτικό και αποκαρδιωτικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τόνισε μάλιστα, πως δεν θυμάται τον εαυτό της να έχει νιώσει ξανά τόσο μεγάλο φόβο. Όπως ανέφερε, όταν υπέστη το επεισόδιο, βρισκόταν στο Παλμ Σπρινγκς. Έκτοτε, της είναι πολύ δύσκολο να επισκεφθεί το μέρος.

«Τις δύο πρώτες φορές που πήγα ξανά εκεί, είχα ένα περίεργο συναίσθημα. Ξαφνικά θυμάσαι πώς ακριβώς συνέβησαν όλα τη στιγμή εκείνη», δήλωσε και πρόσθεσε: «Νομίζω όμως, πως όλο αυτό είχε και τη θετική του πλευρά. Με οδήγησε στο να ανακαλύψω ότι έχω αυτή την τρύπα στην καρδιά μου».

Τέλος, σημειώνει πως πλέον ζει τη ζωή της πιο ήρεμη, χωρίς να σκέφτεται τι μπορεί να της συμβεί. «Σκέφτομαι πως θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο.

Εκείνη τη στιγμή, τα πράγματα θα μπορούσαν να μην πάνε καθόλου καλά», ανέφερε.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο κανάλι της, στο YouTube, με τίτλο «Telling my story», η Χέιλι Μπίμπερ αποκάλυψε ότι οι γιατροί ανακάλυψαν ότι είχε έναν θρόμβο αίματος, ο οποίος έφτασε στον εγκέφαλό της και προκάλεσε παροδικό ισχαιμικό επεισόδιο.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο του 2018. Λίγους μήνες αργότερα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2018, απέκτησαν άδεια γάμου σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Η Χάιλι, η οποία έχει ιστορικό ημικρανιών, είχε πει ότι οι γιατροί της είπαν πως ο συνδυασμός του νέου αντισυλληπτικού της, της πρόσφατης μάχης με τον κορονοϊό και του ταξιδιού μετ’ επιστροφής μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Παρίσι, πιθανώς να προκάλεσαν τον θρόμβο. Κι ενώ οι γιατροί δεν μπόρεσαν να προσδιορίσουν πώς σχηματίστηκε ακριβώς ο θρόμβος στον εγκέφαλο, πιστεύουν ότι είχε μια μικρή οπή στην καρδιά της, που συνήθως κλείνει μετά τη γέννηση.

Στις 16 Νοεμβρίου 2018, η Μπάλντουιν άλλαξε το όνομά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε Χέιλι Μπίμπερ και ζήτησε τα δικαιώματα ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει το εν λόγω όνομα για εμπορικούς σκοπούς. Το ζευγάρι πραγματοποίησε μια δεύτερη δημόσια τελετή στη Νότια Καρολίνα στις 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Δημοφιλή