Χειροπέδες σε 35χρονο για εκδικητική πορνογραφία σε βάρος ανήλικης

Είχαν συνάψει σχέση από το 2021 και όταν του ζήτησε να διακόψουν εκείνος φέρεται να απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε συγγενικό της πρόσωπο.
Eurokinissi

Τις κατηγορίες του βιασμού, της εκδικητικής πορνογραφίας, της σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής αντιμετωπίζει ένας 35χρονος, τον οποίο συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Σαρωνικού, ύστερα από καταγγελία μίας 17χρονης.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχαν συνάψει σχέση από το 2021 και εκείνος εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της, λόγω ηλικίας, προέβη σε γενετήσιες πράξεις μαζί της χωρίς τη συναίνεσή της. Όταν η ανήλικη του ζήτησε να διακόψουν, εκείνος για να την εκδικηθεί φέρεται να απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε συγγενικό της πρόσωπο.

Η 17χρονη κατήγγειλε τα γεγονότα στο τμήμα του Σαρωνικού, εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και οι αστυνομικοί υπέβαλαν τη δικογραφία στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε τις ποινικές διώξεις και ο ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Τα στελέχη της Ασφάλειας του πέρασαν χειροπέδες το πρωί της Τρίτης, έξω από την εργασία του στον Ασπρόπυργο και 24 ώρες μετά αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια τής πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Δημοφιλή