Δημοτικός αστυνομικός: Ηλικιωμένος μου έβγαλε τη μάσκα και με έφτυσε

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Συντάγματος. Δείτε το σχετικό βίντεο στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός να κάνει κεφαλοκλείδωμα στον άνδρα.
Eurokinissi

Εντολές για αυτοσυγκράτηση δόθηκαν από τη διοίκηση της Δημοτικής Αστυνομίας προς το προσωπικό, ύστερα από το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και εμφανίζει άντρα της Δημοτικής Αστυνομίας να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο πολίτη, κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός δήλωσε στην αναφορά που έκανε στην υπηρεσία του ότι «ο ηλικιωμένος μου επιτέθηκε. Μου έβγαλε τη μάσκα που φορούσα για την προστασία μου και με έφτυσε». Στον συγκεκριμένο υπάλληλο της Δημοτικής Αστυνομίας έγιναν συστάσεις, ενώ προς το παρόν φαίνεται πως η διεύθυνση της Δημοτικής Αστυνομίας δεν προτίθεται να δώσει συνέχεια στο θέμα.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα στην πλατεία Συντάγματος. Οι δημοτικοί αστυνόμοι βρήκαν τον ηλικιωμένο, που κατέβηκε από το τρόλεϊ, χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Όταν ξεκίνησαν να γράφουν το πρόστιμο, εκείνος αντέδρασε. Αρνητική εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του δημοτικού αστυνομικού, ο οποίος άρπαξε με κεφαλοκλείδωμα τον ηλικιωμένο για να τον ακινητοποιήσει.

Δημοφιλή