Δυναμικό φρεσκάρισμα για το DS 7

Το ανώτερης αισθητικής SUV της γαλλικής μάρκας προσφέρει πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία
DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES

Εκανε την εμφάνισή του στην Ελλάδα το 2017 και ομολογουμένως δημιούργησε αίσθηση με την καλλίγραμμη σιλουέτα και τα πλούσια χαρακτηριστικά του.

Το DS 7 του ομίλου Stellantis, ανανεώθηκε διατηρώντας Premium χαρακτηριστικά στην κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, με νέες τεχνολογίες και πιο δυναμική σχεδίαση.

Διαθέτει εξελιγμένους από την DS PERFORMANCE, ηλεκτρικούς κινητήρες E-TENSE 4x4 360, (plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με προηγμένο σύστημα τετρακίνησης), τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου, για αποτελεσματικότερη πέδηση.

DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES

Οι κυριότερες σχεδιαστικές αλλαγές στο εξωτερικό, εντοπίζονται στο εμπρός και το πίσω μέρος του αμαξώματος, σημεία που το διαφοροποιούν τόσο από τον προκάτοχό του, όσο και από τον ανταγωνισμό.

Στην καμπίνα υπάρχει η επιλογή για 5 διαφορετικές διαμορφώσεις, ανάλογα το στυλ που θέλει ο υποψήφιος αγοραστής, σε υλικά, χρώματα και σχεδιαστικές λεπτομέρειες.

DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES
DS AUTOMOBILES

Στους πιο εκλεπτυσμένους κι απαιτητικούς οδηγούς ωστόσο, το νέο DS 7 στις εκδόσεις Rivoli και Opera, προσφέρει και ενσωματωμένο χρονογράφο B.R.M R180, ο οποίος σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την εταιρία B.R.M Chronographes, αποκλειστικά για τη DS Automobiles.

Δημοφιλή