Διευρύνει τα δρομολόγιά της από την Αθήνα η Wizz Air

Προσθέτει τρεις νέους προορισμούς προς Βουκουρέστι, Τελ Αβίβ και Τίρανα.
.
.
HuffPost Greece

Αυτοχαρακτηρίζεται ως Ultra Low Cost αεροπορική εταιρεία, η Wizz Air, και μάλιστα αναπτύσσεται ταχύτατα.

Η εταιρεία, η οποία ήδη δραστηριοποιείται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, χωρίς να διαθέτει ακόμα βάση εδώ (σκέφτεται να πράξει μελλοντικά), προσθέτει τρία νέα δρομολόγια από την Αθήνα, την οποία έχει ως ενδιάμεσο προορισμό.

Δηλαδή, αεροσκάφη που έρχονται από κάποιον ευρωπαϊκό προορισμό, θα κάνουν στάση στην Αθήνα για αποβίβαση και επιβίβαση και στη συνέχεια πηγαίνουν προς άλλους προορισμούς.

.
.
HuffPost Greece

Ανάμεσα σε αυτούς, υπάρχουν και τρεις νέοι προορισμοί: Βουκουρέστι, Τελ Αβίβ και Τίρανα, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα ο πρώτος και από τρεις πτήσεις οι άλλοι δύο προορισμοί.

Ηδη οι πτήσεις έχουν ξεκινήσει.Μαζί με τις νέες πτήσεις, η Wizz Air πλέον προσφέρει από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 12 δρομολόγια σε 11 χώρες και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην Ελλάδα, από όπου και εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από το ξεκίνημα των πτήσεών της, το 2004.

Η εταιρεία διαθέτει 175 αεροσκάφη Airbus, νέας ηλικίας, διαθέτει 35 βάσεις σε 16 χώρες (όχι ακόμα στην Ελλάδα), πραγματοποιεί 950 δρομολόγια σε 200 προορισμούς σε πάνω από 50 χώρες, έχει μεταφέρει 292,7 εκατ. επιβάτες, εκ των οποίων 4,4 εκατ. στην Ελλάδα, με 41.000 πτήσεις (τα 1,6 εκατ. με 16.000 πτήσεις στην Αθήνα).

«Με την προσθήκη τριών νέων δρομολογίων από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, προσφέρουμε στους επιβάτες μας ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία για συναρπαστικές επιλογές city break και διακοπών για τη χειμερινή περίοδο αλλά και πέραν αυτής.

Προσπαθούμε συνεχώς να επεκτείνουμε το δίκτυο δρομολογίων μας, δημιουργώντας περισσότερες συνδέσεις χαμηλού κόστους, ενώ παράλληλα τονώνουμε τις τοπικές οικονομίες», αναφέρει ο Adria Rabassa, Head of Network Development της Wizz Air, ενώ η διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, Ιωάννα Παπαδοπούλου, τονίζει ότι:

«Η Wizz Air έχει ήδη μεταφέρει μέσα στο 2022 περισσότερους επιβάτες από ποτέ στην ελληνική πρωτεύουσα και είναι βέβαιο ότι οι επιβάτες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το εξαιρετικό αεροπορικό προϊόν της εταιρείας, η οποία προσφέρει συνολικά 12 δρομολόγια σε 11 χώρες με πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα