Δίκη Καμπανού: “Συγγνώμη, καταστράφηκε η οικογένεια του Άλκη, καταστράφηκε και η δική μου”

"Είπαμε να πάμε μία βόλτα, να πάμε να μαλώσουμε με οπαδούς του Άρη" ανέφερε στην απολογία του ο τρίτος κατηγορούμενος.
.
.
Eurokinissi

Σε εξέλιξη η απολογία του 3ου κατηγορούμενου στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022, στην περιοχή της Χαριλάου.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης επαναλαμβάνεται ύστερα από διακοπή μίας εβδομάδας στον απόηχο της ομολογίας του δεύτερου εκ των 12 κατηγορουμένων ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό στο πόδι με αποτέλεσμα να “βρει” τη μηριαία αρτηρία, παραδοχή που όμως αμφισβητήθηκε ευθέως τόσο από την εισαγγελέα της έδρας όσο κι από την πολιτική αγωγή.

Απολογία 3ου κατηγορούμενου στη δίκη για τον Άλκη: Συγγνώμη, καταστράφηκε η οικογένεια του Άλκη, καταστράφηκε και η δική μου”

Ανεβαίνοντας στο βήμα του δικαστηρίου ο 22χρονος ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς του Άλκη λέγοντας ότι δεν καταστράφηκε μόνο η οικογένεια του 19χρονου αλλά καταστράφηκε και η δική του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην απόφαση να εκδηλωθεί η επίθεση στην Χαριλάου, επιβεβαιώνοντας ότι αφορμή στάθηκε περιστατικό που προηγήθηκε στο Ωραιόκαστρο, όπου «κάποιοι του ‘Αρη κυνήγησαν οπαδούς του ΠΑΟΚ». «Είπαμε να πάμε μία βόλτα, να πάμε να μαλώσουμε με οπαδούς του ’Αρη» ανέφερε, τονίζοντας ότι η απόφαση λήφθηκε από όλους, «ο καθένας με τη δική του συναίνεση».

Σε ό,τι αφορά τη δική του συμμετοχή στο φονικό επεισόδιο, ο 22χρονος αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή με τον ’Αλκη και ότι ο ίδιος κυνήγησε έναν φίλο του 19χρονου.

Δημοφιλή