Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Πώς έφθασαν στα ίχνη του 37χρονου θείου

Δεν θέλησε να αποκαλύψει το κίνητρό του.
Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου μεταξύ Λεχαινών και Αρετής στη θέση Καταρράχι, όπου βρήκαν το άψυχο κορμί της 11χρονης.
Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου μεταξύ Λεχαινών και Αρετής στη θέση Καταρράχι, όπου βρήκαν το άψυχο κορμί της 11χρονης.
Eurokinissi

Υλικό από κάμερες ασφαλείας, οι οποίες απαθανάτισαν την 11χρονη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο τού 37χρονου, είδαν τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ και αποφάσισαν να προχωρήσουν στην προσαγωγή του, καθώς όχι μόνο θεώρησαν ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε εν ζωή, αλλά διαπίστωσαν πως είχε και ποινικό μητρώο.

Ο 37χρονος κατά την εξέτασή του από τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου ομολόγησε ότι τη χτύπησε με κατσαβίδι και την άφησε νεκρή σε ένα χωράφι με καλαμιές, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει το κίνητρό του.

Τελικά λίγο μετά τις τρεις το απόγευμα τής Δευτέρας ο 37χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στον καλαμιώνα, μεταξύ Λεχαινών και Αρετής στη θέση Καταρράχι, όπου βρήκαν το άψυχο κορμί της 11χρονης, η οποία έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Τα ίχνη του κοριτσιού χάθηκαν την Κυριακή με τον πατέρα του να δηλώνει την εξαφάνισή του τα ξημερώματα της Δευτέρας και το «Χαμόγελο του Παιδιού» να αναρτά amber alert για τον εντοπισμό του.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης είχε συλληφθεί το 2017 και είχε καταδικαστεί σε εννέα χρόνια φυλάκιση για βιασμό ανηλίκου κάτω των δεκαπέντε ετών, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο τμήμα της περιοχής του.

Είναι εξάδελφος τής μητέρας του θύματος και κουμπάρος.

Δημοφιλή