ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/10/2020 09:56 EEST

Δολοφονία Ρομά: Τρεις αστυνομικοί τραυματίες από σκάγια καραμπίνας στην Αθήνα

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Eurokonissi

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν χθες Παρασκευή σε περιοχές της δυτικής Αττικής.

Ομάδες Ρομά που ξεσηκώθηκαν ύστερα από τη δολοφονία 18χρονου Ρομά στη Μεσσήνη έβαλαν φωτιές και προκάλεσαν επεισόδια σε Ασπρόπυργο, Άνω Λιόσια, Μέγαρα και  Ζεφύρι. Η Αστυνομία δέχτηκε κλήσεις για πυροβολισμούς με καραμπίνες κατά τις βραδυνές ώρες.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στην περιοχή των Μεγάρων τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά από σκάγια. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα επεισόδια ξέσπασαν χθες Παρασκευή σε Αττική και επαρχεία με αιτία τη δολοφονία 18χρονου Ρομά, ο οποίος μπήκε στο σπίτι κατοίκου της Μεσσήνης για να κάνει διάρρηξη, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και δέχτηκε τα θανάσιμα πυρά του.