Η επιστροφή του Sacha Baron Cohen στην τηλεόραση είναι γεγονός. Το «Who Is America?» αναμένεται να εντυπωσιάσει

Είναι επίσημο! Ο Sacha Baron Cohen επιστρέφει στην τηλεόραση και μάλιστα νωρίτερα από όσο πιστεύετε.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο Showtime ανακοίνωσε τη Δευτέρα τη νέα σειρά του κωμικού, μαζί με το πρώτο επίσημο trailer, την ημέρα προβολής και μερικές λεπτομέρειες παραπάνω.

Η σειρά ονομάζεται «Who Is America?» και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί σε λιγότερο από μια εβδομάδα, συγκεκριμένα την Κυριακή, 15 Ιουλίου τα μεσάνυχτα.

«Η σειρά βρίσκεται σε παραγωγή εδώ και ένα χρόνο, ενώ τα επτά επεισόδια θα εξερευνήσουν διαφορετικά άτομα, από τους πιο δημοφιλείς στους άγνωστους και από τους χώρους της πολιτικής μέχρι τον πολιτισμό», γράφει η επίσημη περιγραφή.

«Ο Sacha είναι μια κωμική ιδιοφυία που σοκάρει με τη θρασύτητα, γενναιότητα και εφευρετικότητά του», δήλωσε ο πρόεδρος του Showtime και διευθύνων σύμβουλος David Nevins. «Μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον πρώτο προβοκάτορα της εποχής μας. Πίσω από τα όσα θα δείτε, κρύβεται η αναζήτηση της αλήθειας για τους ανθρώπους, τους τόπους, την πολιτική. Κανένας δεν γνωρίζει πώς να προκαλέσει τόση ταραχή όπως ο Baron Cohen και θα είναι συναρπαστικό να παρακολουθήσουμε το τι πρόκειται να συμβεί όταν “Who Is America?” κυκλοφορήσει».

Την Κυριακή, ο Baron Cohen δημοσίευσε ένα σύντομο τρέιλερ που αποκαλύπτει ότι κατάφερε να βάκει τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Dick Cheney να υπογράψει το κιτ θαλάσσης μου.