Η Kim Kardashian πρόεδρος των ΗΠΑ; «Ποτέ μην λες ποτέ», δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη

Η Kim Kardashian West έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στον δημοσιογράφο του CNN Van Jones και, μεταξύ άλλων, συζήτησε για το πιθανό μέλλον της στην πολιτική, την δραστηριοποίησή της για την άρση της ποινής ισόβιας κάθειρξης της Alice Johnson και τον γάμο της με τον Kanye West.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε κάποιο ενδιαφέρον να διεκδικήσει δημόσιο αξίωμα, η Kardashian απάντησε ότι στην πραγματικότητα δεν περνάει από το μυαλό της. Όταν ο Jones της είπε ότι «αφού είναι πρόεδρος ο Trump, θα μπορούσε να συμβεί» γιατί όλα είναι πιθανά, η Kardashian απάντησε «Το ξέρω. Για αυτό και ο Kanye τον αγαπάει, υπάρχει η αντίληψη ότι όλα μπορούν να συμβούν. Υποθέτω ότι ”ποτέ δεν πρέπει λέμε ποτέ”. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα έβαζα υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ, δεν είμαι σε αυτή τη φάση, θέλω απλά να βοηθάω ένα άτομο κάθε φορά».

Για τη διάσημη σταρ, μια μεγάλη νίκη αφορούσε αυτή της Johnson που κατηγορήθηκε το 1996 για αδικήματα διακίνησης ναρκωτικών και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη. Έμεινε στη φυλακή 21 χρόνια, μέχρι που η West παρουσίασε προσωπικά την περίπτωσή της γυναίκας στον πρόεδρο Donald Trump τον Μάιο. Στις 6 Ιουνίου, ο Trump αποφάσισε την αποφυλάκιση της Johnson.

Για την επιλογή της να βοηθήσει την Johnson, η Kim είπε: «Αισθάνθηκα ότι ήταν καλός άνθρωπος. Μπορείς να το διακρίνεις αυτό. Έχασε τη μόνιμη δουλειά της, πήρε διαζύγιο, ο γιος της πέθανε», προσθέτει. «Ξέρω ότι θα έκανα τα πάντα για τα παιδιά μου και έτσι απλά ένιωσα ότι αυτό να μας ενώνει. Και θέλησα αμέσως να την βοηθήσω».

Επιπλέον, είπε ότι κατανοεί το πώς αυτή η κίνησή της μπορεί να σχολιαστεί. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να σκεφτούν κάπως έτσι: Πήγε η Kim στον Λευκό Οίκο, συζήτησε με τον Trump και αυτό ήταν”. Μόνο που τηλεφωνούσα καθημερινά στον Λευκό Οίκο, ενδιαφερόμουν».

Όσο για το γάμο της με τον Kanye West, είπε ότι το μυστικό για να διατηρηθεί είναι να στηρίζει ο ένας τον άλλον. «Είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε, είμαι πάντα εκεί. Και πιστεύω ότι το γνωρίζει αυτό. Και επίσης είναι δύσκολο όταν όλα είναι τόσο δημόσια», είπε.