Θα προλογίσει την πρεμιέρα της Anohni.
Μαρίνα Αμπράμοβιτς (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Μαρίνα Αμπράμοβιτς (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
via Associated Press

Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς έρχεται στην Αθήνα για να προλογίσει την εμφάνιση της Anohni στο Ηρώδειο, την Πέμπτη 13 Ιουνίου, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου.

«Αυτήν την Πέμπτη, δίνω την πρώτη μου συναυλία μετά από 7 χρόνια, στην Ελλάδα, στην Αθήνα, κάτω από την Ακρόπολη, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Η Marina Abramovic θα προλογίσει το show», αναφέρει η Anohni σε δήλωση της. «Στη συναυλία θα συμμετέχουν οι Johanna Constantine, Jimmy Hogarth, Leo Abrahams, Chris Vatalaro, Gael Rakotondrabe, Sam Dixon, καθώς και τους Julia Kent, Max Moston, Doug Wiselman και Mazz Swift από την Νέα Υόρκη. See you on the boiling ice!».

Η Marina Abramovic και η Anohni συνεργάστηκαν για πρώτη φορά μαζί το 2011, στην όπερα «The Life and Death of Marina Abramović». H Anohni συμμετείχε ως music director αλλά και ερμηνευτής σε αυτή την βιογραφία της «νονάς» της performance art, που εμπνεύστηκε ο Robert Wilson και πήρε διθυραμβικές κριτικές όπου παίχτηκε. Σε αυτήν την πολύκροτη παραγωγή, μία διασταύρωση θεάτρου, όπερας και εικαστικής τέχνης, ο Robert Wilson εξιστορεί την εκπληκτική ζωή και το έργο της Marina Abramović, η Anohni έγραψε και την πρωτότυπη μουσική και μαζί τους συμπρωταγωνιστούσε και ο Γουίλεμ Νταφόε.

Info

ANOHNI
and the Johnsons

«It’s Time To Feel What’s Really Happening»

13 Ιουνίου 2024 - Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Intro by Marina Abramovic

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 40 ευρώ και φθάνουν τα 170 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Κάτω Διάζωμα

VVIP: 170 ευρώ
VIP: 150 ευρώ
Ζώνη A: 130 ευρώ
Ζώνη B: 100 ευρώ
Ζώνη Γ: 80 ευρώ

Άνω Διάζωμα

Ζώνη Δ: 70 ευρώ
Ζώνη E: 65 ευρώ
Ζώνη ΣΤ: 53 ευρώ
Ζώνη G: 40 ευρώ
ΑμεΑ: 40 ευρώ

Δημοφιλή