Η γκάφα της Middleton. Το φόρεμα της είναι ίδιο με εκείνο της «μητέρας» του Αντίχριστου σε κορυφαία ταινία τρόμου

Η αλήθεια είναι πως εάν κάποιος δεν είναι τρελός fun ταινιών τρόμου δύσκολα θα μπορούσε να κάνει τη σύνδεση. Όταν όμως την κάνει τότε δεν υπάρχει γυρισμός.

Ο λόγος για το κόκκινο φόρεμα με την λευκή δαντελίτσα στο λαιμό που φορούσε η Kate Midleton κατά την έξοδό της από το μαιευτήριο Louis Arthur Charles μετά τη γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Αν αφήσουμε στην άκρη την κριτική που έχει γίνει για το φόρεμα-παλιομοδίτικο, απομίμηση εμφάνισης της Dianna κλπ- υπάρχει και ένα ενδιαφέρον στοιχείο, μια σύμπτωση, που μάλλον έκανε πολλούς να γελάσουν και να κάνουν πολλά αστεία σε βάρος της Δούκισσα του Cambridge.

Γιατί; Γιατί ή στιλίστες της ή η ίδια- εάν ήταν προσωπική η επιλογή του φορέματος -υπέπεσαν σε ένα κορυφαίο λάθος αφού το φόρεμα της μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που φορούσε η Mia Farrow, υποδυόμενη την Rosemary Woodhouse στην ταινία του Roman Polanski, «Rosemary’s Baby».

Για όσους δεν έχουν δει αυτό το αριστούργημα του 1968, να εξηγήσουμε πως πρόκειται για μια από τις all time classic ταινίες τρόμου που συμπληρώνει το αγαπημένο κινηματογραφικό τριο «The Exorcist»(1973) και το «Τhe Omen» (1976).

Στην ταινία «Rosemary’s Baby», η κεντρική ηρωίδα εγκυμονεί εν αγνοία της το παιδί του Σατανά και όχι του συζύγους της, ενώ καθ′ όλη τη διάρκεια της ταινίας περιστοιχίζεται από περίεργους γείτονες που φαίνεται να προσπαθούν να την παραπλανήσουν μέχρι που μαθαίνει την αλήθεια και βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα.

Για όσους λοιπόν έχουν δει αυτή την ταινία και την Rosamay ia Farrow) να φορά αυτό το φόρεμα ως μητέρα του Αντίχριστου δεν μπορούν παρά να γελάσουν και να αστειευτούν όταν η Midleton εμφανίζεται με ένα σχεδόν ολόιδιο φόρεμα, 50 χρόνια μετά, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει μια ρομαντική και κάπως πιο αθώα εικόνα, ως λεχώνα και μητέρα ενός πρίγκιπα.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι χρήστες του Twitter δεν θα άφηναν να περάσει έτσι...