Η πριγκίπισσα της Νορβηγίας παρατάει τον τίτλο της για να γίνει «new age influencer»

Γιατί η Μάρθα Λουίζ έχει δυο λογαριασμούς στο Instagram.
JONATHAN NACKSTRAND via Getty Images

Φαίνεται πως από τότε που η πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζ της Νορβηγίας άρχισε να διατηρεί σχέση με έναν σαμάνο, οι φιλοδοξίες της για τη ζωή έχουν αλλάξει.

Τον χειμώνα του 2019, η Λουίζ και ο σύντροφός της σαμάνος Ντούρεκ Βέρετ, διοργάνωσαν σεμινάρια και εργαστήρια στη Νορβηγία με τίτλο «Η Πριγκίπισσα και ο Σαμάνος», τα οποία υπόσχονταν στους παρευρισκόμενους «ένα ταξίδι αυτογνωσίας». Τώρα, η πριγκίπισσα ανακοίνωσε ότι θα ξεχωρίσει την επαγγελματική από τη βασιλική ζωή, αφαιρώντας τον τίτλο από τα επαγγελματικά της καθήκοντα. Μάλιστα, δημιούργησε ακόμα έναν λογαριασμό στο Instagram, εκτός από τον προσωπικό της και με αυτό τον τρόπο χαρακτηρίζεται «new age influencer» (ίνφλουενσερ που ασχολούνται με την τέχνη, τον αθλητισμό, την επιχειρηματικότητα και επιθυμούν να παρουσιάσουν το πάθος τους και να εμπνεύσουν την επιλογή του τρόπου ζωής τους ή το χόμπι τους).

Η Μάρθα Λουίζ ανακοίνωσε τα σχέδιά της με μια φωτογραφία στον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram. Στη λεζάντα έγραψε: «Αυτή είναι η νέα μου επαγγελματική σελίδα σχετικά με πρότζεκτ όπου χρησιμοποιώ το όνομά μου χωρίς τίτλο. Είμαι απλά η Μάρθα Λουίζ. Ας εξερευνήσουμε τη ζωή και ας ζήσουμε νέες εμπειρίες μαζί».

Η ανακοίνωση ήρθε λίγο μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Μάρθα Λουίζ επειδή χρησιμοποίησε τον τίτλο της στη συνεργασία της με τον Βέρετ. Συγκεκριμένα έγραψε: «Συγγνώμη που χρησιμοποίησα τον τίτλο στην περιοδεία των σεμιναρίων. Ηταν λάθος και κατανοώ ότι είναι προκλητικό όταν εμπλέκεται σε τέτοιες περιπτώσεις. Οι συζητήσεις και τα σχόλια έχουν μεγάλη σημασία για μένα και σε συνεργασία με την οικογένειά μου, έχουμε αποφασίσει ότι είναι καλύτερο να κάνουμε κάποιες αλλαγές».

Η Μάρθα Λουίζ είναι γνωστή για τις πνευματικές της κλίσεις. Εχει μαντικές ικανότητες, όπως υποστηρίζει η ίδια και σπούδασε φυσιοθεραπεία.

Πηγή: The Cut

Προτείνετε μια διόρθωση