Η σέλφι της Ντρού Μπάριμορ με δάκρυα στα μάτια και το μήνυμα πίσω από αυτή

Η ηθοποιός κοινοποίησε φωτογραφία του εαυτού της για να μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει
Richard Shotwell/Invision/AP

Η ζωή των προσωπικοτήτων του Χόλιγουντ δεν είναι πάντα ελκυστική και λαμπερή, όπως έχουμε παρατηρήσει κατά καιρό μέσα από ριάλιτι τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιεύματα.

Αυτό ισχύει και για την Ντρού Μπάριμορ, η οποία αποκάλυψε την Πέμπτη ότι κι εκείνη-όπως όλοι-έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής. Η ηθοποιός δημοσίευσε δυο σέλφι της στο Instagram, μια από φωτογράφιση και μια του εαυτού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με ανακατεμένα μαλλιά και δάκρυα στα μάτια. Η κοινοποίηση της δεύτερης φωτογραφίας έκρυβε ένα μήνυμα.

«Μερικές ημέρες είναι όμορφες. Σίγουρα, μπορώ να δείχνω όμορφη με δυο ώρες φωτογράφισης, μακιγιάζ, λαμπερών μαλλιών και ωραίου φωτισμού. Επιπλέον, νιώθω όμορφη μετά από το γυμναστήριο, όπου ιδρώνω. Αλλά αυτό χρειάζεται δουλειά, η οποία είναι για καλό γιατί μπορούμε να την πετύχουμε», γράφει η Μπάριμορ στη λεζάντα.

«Αυτό που δεν μπορώ να κρύψω είναι ότι κάποιες μέρες είναι δύσκολες και όχι τόσο όμορφες. Και συνειδητοποιώ ότι είμαι τυχερή, βρίσκοντας επίλυση στα προβλήματά μου, με αποτέλεσμα να μην σταματώ να νιώθω ευγνωμοσύνη. Αλλά μερικές φορές η ζωή σε ”ρίχνει”. Όμως κλαίμε, ”πέφτουμε” και μετά ”ξανασηκωνόμαστε”. Μπορείτε να ταυτιστείτε με αυτό;».

Η ανάρτηση έγινε μια ημέρα μετά την πρεμιέρα της νέας μίνι σειράς της ηθοποιού με τίτλο «#TheWayItLooksToUs». Η Μπάριμορ άρχισε να γίνεται «σκληρή» με τον εαυτό της όταν πήγαινε στο σχολείο των παιδιών της, φορώντας φόρμες, ενώ αισθανόταν ότι δεν συμπεριφέρεται σαν μια «σωστή» μητέρα. «Δημιούργησα αυτό το χασταγκ για να εμπνεύσω. Με τη μίνι σειρά, καλώ όλους τους γονείς να παρουσιάσουν τον τρόπο που θα έμοιαζε η ιδανική μητρότητα/πατρότητα σε εσάς και πώς είναι στην πραγματικότητα. Θα μιλήσω κι εγώ για τη δική μου», είπε η Μπάριμορ σε βίντεο στο Instagram.

Πηγή: AOL