ΔΙΕΘΝΕΣ
22/08/2018 13:19 EEST | Updated 22/08/2018 13:29 EEST

Η Στόρμι Ντάνιελς «τρολάρει» τον δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ

Getty Images

Η «σταρ» ταινιών για ενηλίκους Στόρμι Ντάνιελς απολαμβάνει το «κρύο πιάτο» της εκδίκησης μετά την καταδικαστική απόφαση για τον του πρώην προσωπικό δικηγόρο του Ντόναλντ Τραμπ, εκτοξεύοντας δηλητηριώδη και ειρωνικά μηνύματα στο Twitter:

«Πώς σου φαίνομαι τώρα;» γράφει (σε ελεύθερη μετάφραση) στο tweet που ανήρτησε λίγες ώρες μετά την ομολογία του Μάικλ Κοέν για παράνομη ανάμειξη στην προεκλογική μάχη του 2016 και μάλιστα καθ’υπόδειξη του σημερινού Αμερικανού Προέδρου.

Ο Κοέν είπε ότι είχε δώσει 130,000 δολάρια στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς και ένα άλλο ποσό σε πρώην μοντέλο του Playboy, την Κάρεν Μακ Ντούγκαλ. 

Είπε ακόμη στον δικαστή, ότι το έκανε «κατά κύριο λόγο για να επηρεάσει την εκλογική μάχη» υπέρ του Τραμπ.

Επίσης, παραδέχθηκε την ενοχή του σε διαφορετικές κατηγορίες για φοροδιαφυγή και τραπεζικές απάτες.

Getty Images

 Η Ντάνιελς ευχαρίστησε από την πλευρά της τον δικό της δικηγόρο, Μάικλ Αβενάτι, ο οποίος στράφηκε και δημόσια εναντίον του Αμερικανού Προέδρου.

«Πρέπει όλοι να χειροκροτήσουμε το εξαιρετικό κουράγιο της Στόρμι Ντάνιελς, η οποία αρνήθηκε να μείνει σιωπηλή, αρνήθηκε να κάνει πίσω και έδωσε την ευκαιρία να αποκαλυφθούν τα γεγονότα στο δικαστήριο της κοινής γνώμης, το οποίο ορισμένοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι και το πιο αποτελεσματικό», έγραψε ο Αβενάτι στο Twitter. 

Getty Images