Η θύρα των επισήμων του Κλεάνθης Βικελίδης παίρνει το όνομα του Άλκη Καμπανού

Και μία υποτροφία στο όνομα του αδικοχαμένου Άλκη.
Eurokinissi Sports

Η οικογένεια του Άρη συνεχίζει να θυμάται όπως του πρέπει τον Άλκη Καμπανό και το κάνει με πράξεις.

Μία ακόμα όμορφη κίνηση θα κάνει η ΠΑΕ Αρης την Κυριακή στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 3η αγωνιστική των πλέϊ οφ. Συγκεκριμένα η θύρα των επισήμων του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης θα πάρει το όνομα του αδικοχαμένου οπαδού της Άλκη Καμπανού για να τιμήσει τη μνήμη του και είναι παρών σε κάθε αγώνα της ομάδας εντός έδρας.

Τη συγκεκριμένη ενέργεια είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Παντζαρίδης στις εκδηλώσεις για τα 108 χρόνια της ίδρυσης του συλλόγου.

Παράλληλα η ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρουν μία υποτροφία πλήρους φοίτησης στη μνήμη του άτυχου φίλου της. Η υποτροφία αυτή θα ονομάζεται «Άλκης Καμπανός» και θα δοθεί σε φίλαθλο του Άρη, απόφοιτο Λυκείου που δεν θα έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις σπουδές του με ελεύθερη επιλογή στις ειδικότητες της Σχολής Υγείας και Αθλητισμού και σε 90 ακόμα σύγχρονες ειδικότητες.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ Άρης θα προσφέρει στον/ην νεαρό-ή υπότροφο ευκαιρία πρακτικής άσκησης και επαγγελματικής αποκατάστασης στους κόλπους της ομάδας.

Δημοφιλή