Η βιωσιμότητα συναντά την ιστορικότητα στο πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» της χώρας

Μία από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες ειδών σπιτιού καλωσόρισε ένα κατάστημα «νέας γενιάς» στο κέντρο του Πειραιά.

Το 2021 η ΙΚΕΑ έρχεται ακόμα πιο κοντά μας. Τόσο κοντά, όσο δεν είχατε φανταστεί. Η «νέα γενιά» καταστημάτων ΙΚΕΑ είναι πλέον γεγονός, με νέα φυσικά σημεία εντός του αστικού ιστού, το πρώτο εκ των οποίων άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά του Πειραιά.

Αυτή η χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία για τους Πειραιώτες και τους κατοίκους των γύρω περιοχών, αφού η αγαπημένη εταιρεία μετέτρεψε το ιστορικό «Μέγαρο Πολίτου» σε ένα υπερσύγχρονο κατάστημα ΙΚΕΑ που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ που στεγάζεται στο πανέμορφο, νεοκλασικό κτίριο, βρίσκεται δίπλα στην αγορά του Πειραιά, επί της Δ. Γούναρη, καταλαμβάνοντας μια έκταση 2.000 τ.μ. και τρεις ορόφους για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Στο κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ μπορεί κανείς να βρει περισσότερα από 1.000 ετοιμοπαράδοτα Προϊόντα και Είδη Οικιακού Εξοπλισμού που ανανεώνονται συνεχώς, ένα μοντέρνο Εκθεσιακό Χώρο με προτάσεις για την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το γραφείο και την κουζίνα, το Κέντρο Σχεδιασμού για παροχή εξατομικευμένων λύσεων οργάνωσης/αποθήκευσης, το Εστιατόριο ΙΚΕΑ με τα διάσημα κεφτεδάκια, τη Γωνιά με Σουηδικές Γεύσεις για τους λάτρεις των σκανδιναβικών γεύσεων και το ολοκαίνουργιο Take-Away Café ΙΚΕΑ.

Με λίγα λόγια, στο νέο κατάστημα ΙΚΕΑ μπορεί κανείς να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία ΙΚΕΑ και να βρει ό,τι χρειάζεται για το σπίτι ή το γραφείο, σε απόσταση «αναπνοής» από τον χώρο που ζει ή εργάζεται. Πρόκειται για έναν προορισμό αγορών για όλη την οικογένεια, αφού συνδυάζει άμεση πρόσβαση, εύκολη πλοήγηση, μια διευρυμένη γκάμα προϊόντων και συμβουλευτικών λύσεων, καθώς και μοναδικές γεύσεις με θέα το λιμάνι του Πειραιά. Όλα με τη φροντίδα της ΙΚΕΑ.

Το νέο κατάστημα ξεχωρίζει για τη νέα αγοραστική εμπειρία που προσφέρει και για τις ευέλικτες λύσεις που διαθέτει. Για παράδειγμα, εκτός από τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που ανανεώνονται συνεχώς, οι επισκέπτες του καταστήματος έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν όλα τα προϊόντα ΙΚΕΑ και να τα παραλάβουν είτε στον χώρο τους, είτε στο κατάστημα ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο ή το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός. Παράλληλα, στο Κέντρο Σχεδιασμού βρίσκονται καθημερινά – κατόπιν ραντεβού - εξειδικευμένοι υπάλληλοι που παρέχουν συμβουλές και καθοδήγηση στους πελάτες που ενδιαφέρονται να σχεδιάσουν τη ντουλάπα ή την κουζίνα των ονείρων τους, όπως ακριβώς την έχουν φανταστεί.

Η ΙΚΕΑ, όμως, δε σταματά εκεί και παραμένει ένα βήμα μπροστά στον τομέα της βιωσιμότητας, παρουσιάζοντας ένα μέλλον διαφορετικό, μέσα από το κατάστημα «νέας γενιάς». Το διατηρητέο κτίριο επισκευάστηκε με όλο τον σεβασμό προς την ιστορικότητά του, ενώ στο Εστιατόριο, που θα λειτουργήσει από 21 Ιουλίου και το Take- Away Café σερβίρεται καφές με βιολογική πιστοποίηση UTZ, σολομός με πιστοποίηση ASC αλλά και τα νέα λαχταριστά φυτικά κεφτεδάκια IKEA - με μόλις 4% περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Δείτε παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες από το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ και οργανώστε σύντομα την επόμενη επίσκεψή σας εκεί:

Προτείνετε μια διόρθωση