Έχασε το iPhone της στη θάλασσα και της το επέστρεψε δύτρια μία ημέρα μετα

Η Βανέσα Κάντ που έκανε την πρώτη της κατάδυση εντόπισε το τηλέφωνο σε νερό βάθους περίπου 15 μέτρων.
|
Hector Roqueta Rivero via Getty Images

Όταν η Λόρα Χερνάντεζ έπεσε στο νερό και έχασε το iPhone της ενώ έκανε κωπηλασία στα ανοιχτά της Μασαχουσέτης νωρίτερα αυτό το μήνα, σκέφτηκε ότι μάλλον είχε χαθεί για πάντα.

Αλλά την επόμενη μέρα η γυναίκα από τη Νέα Υόρκη επέστρεψε στην παραλία του Ροκπορτ και πλησίασε έναν εκπαιδευτή καταδύσεων και του είπε ότι είχε χάσει το iPhone της

Ο εκπαιδευτής Λάρι Μπέτενκορτ της είπε ότι οι πιθανότητες να το βρει, ακόμη και με τη χαρακτηριστική ροζ θήκη του, δεν ήταν καλές, αλλά είπε στους μαθητές του να έχουν το νου τους γι′ αυτό, ανέφερε η Boston Globe.

Η Βανέσα Κάντ, 26 ετών, από το Πιμπόντι, που έκανε την πρώτη της κατάδυση εντόπισε το τηλέφωνο σε νερό βάθους περίπου 15 μέτρων.

«Η φωτεινή ροζ αδιάβροχη θήκη του ξεχώριζε, ήταν σχεδόν τακτοποιημένο μέσα σε ένα κρεβάτι με πράσινα φύκια», δήλωσε η Κάντ.

Κούνησε το τηλέφωνο μέσα στο νερό και η οθόνη έλαμπε. Επέστρεψε στην επιφάνεια, άνοιξε την κάμερα και τράβηξε μια selfie, και στη συνέχεια κούνησε το τηλέφωνο θριαμβευτικά στην Χερνάντεζ που στεκόταν στην παραλία.

«Το πρόσωπό της φωτίστηκε», είπε. «Μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν τόσο ενθουσιασμένη».

Ήταν αρκετά ενθουσιασμένη ώστε να δώσει στην Κάντ αμοιβή 300 δολαρίων.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα