ΚΟΙΝΩΝΙΑ
27/02/2018 08:09 EET | Updated 27/02/2018 10:57 EET

Είχαν βάλει χαρτοπετσέτες στο στόμα του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο στην Πετρούπολη. Ήθελαν να το πνίξουν

Heiko Küverling via Getty Images

Ένα από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα φαίνεται ότι καλούνται να εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούν την υπόθεση με το νεκρό βρέφος που βρέθηκε χθες Δευτέρα μέσα σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στη Huff Post Greece ότι το βρέφος είχε στο στόμα του χαρτοπετσέτες, γεγονός που δείχνει στους αστυνομικούς ότι τα άτομα που το εγκατέλειψαν στα σκουπίδια προσπάθησαν νωρίτερα να το πνίξουν. Η νεκροψία-νεκροτομή θα δείξει με βεβαιότητα το πότε ακριβώς πέθανε το μωρό.

Το βρέφος λίγων ημερών βρέθηκε από ρακοσυλλέκτη το μεσημέρι της Δευτέρας (26/2), μέσα σε κάδο στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας να προσεγγίζει τον κάδο στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας και να αφήνει μια σακούλα ίδια με αυτή μέσα στην οποία βρέθηκε το νεκρό βρέφος.

Ο ίδιος άνδρας φαίνεται στο βίντεο να μπαίνει στη συνέχεια σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Το βρέφος είχε τον ομφάλιο λώρο και ήταν τυλιγμένο με σεντόνι. Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι θα βρουν την άκρη του νήματος για τον εντοπισμό των δραστών, που δεν αποκλείεται να είναι ακόμα και οι γονείς του βρέφους.

 

Sponsored Post