Είδε στο ύπνο της πως κατάπιε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της (και είχε απόλυτο δίκιο)

Της το ζήτησε ο σύντροφός της, στο όνειρό της και εκείνη το έκανε στ' αλήθεια.
John Duarte via Getty Images

Όλοι μας (ή έστω οι περισσότεροι από εμάς, για να μην είμαστε και απόλυτοι) κάποια στιγμή στη ζωή μας είδαμε ένα όνειρο το οποίο ήταν τόσο «ζωντανό» που όταν ανοίξαμε τα μάτια μας δεν μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε την πραγματικότητα από το όνειρο.

Η Τζένα Έβανς, η οποία ζει στο Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ με τον αρραβωνιαστικό της, Μπόμπι Χάουελ είδε ένα τέτοιο όνειρο. Όπως περιγράφει σε ανάρτησή της στο Facebook, στον ύπνο της είδε πως βρίσκονταν σε μια πολύ περίεργη κατάσταση, σε ένα τρένο υψηλής ταχύτητας και υπήρχαν και «κάποιοι κακοί τύποι».

«Ο Μπόμπι μου είπε πως πρέπει να καταπιώ το δαχτυλίδι των αρραβώνων μας για να το προστατέψω» και εκείνη το έκανε. «Το έβαλα στο στόμα μου και το κατάπια, πίνοντας ένα ποτήρι νερό».

Η Έβανς ξύπνησε την Τετάρτη το πρωί και όπως είδε το δαχτυλίδι της είχε εξαφανιστεί. Όπως αποδείχθηκε η γυναίκα δεν είχε καταπιεί το δαχτυλίδι μόνο στο όνειρό της αλλά και στην πραγματικότητα, όπως εξηγεί στην ανάρτησή της που έχει γίνει πλέον viral με περισσότερες από 57.000 κοινοποιήσεις.

«Γελάσαμε με την καρδιά μας για περίπου μιάμιση ώρα, πήρα τη μητέρα μου γελάσαμε μέχρι δακρύων και μετά κάναμε αναζήτηση στο Google με τη φράση “υπάρχουν ενήλικες που έχουν καταπιεί δαχτυλίδια;”, αφού τα παιδιά το κάνουν συχνά ενώ κάτι τέτοιο συμβαίνει σπάνια σε ενήλικες» γράφει η Έβανς.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πήγε στα επείγοντα κοντινού νοσοκομείου όπου κλήθηκε να εξηγήσει σε αρκετούς γιατρούς τι είχε συμβεί.

«Ο γιατρός ζήτησε να γίνει ακτινογραφία και φάνηκε έκπληκτος όταν επέστρεψε μαζί με έναν συνάδελφό του και μου έδειξαν πως το δαχτυλίδι ήταν μέσα στο στομάχι μου» γράφει η Έβανς. «Μπορούσα να το νιώσω στα σωθικά μου, είχα αρχίσει να πονάω και να αγχώνομαι».

Οι γιατροί αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να αφήσουν το δαχτυλίδι να αποβληθεί με φυσικό τρόπο από τον οργανισμό της και τελικά υπεβλήθη σε γαστροσκόπηση. Κάτι που όπως είπε στο KGTV το ήθελε και εκείνη αφού εάν άφηνε απλά τη φύση να κάνει τη δουλειά της, μάλλον δεν θα μπορούσε να...εκτιμήσει το δαχτυλίδι όπως παλιά.

«Όλα πήγαν καλά βρήκαν το δαχτυλίδι και το επέστρεψαν στον Μπομπ. Όχι σε μένα».

Εκείνος τελικά της το έδωσε και εκείνη υποσχέθηκε να μην το καταπιεί ξανά. «Ετοιμαζόσαστε να παντρευτούμε και όλα είναι καλά» σχολίασε η γυναίκα.

Πηγές: KGTV