Εκλογές - Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Εγώ κάνω για 100 βουλευτές»

«Ο καθένας από τους υπόλοιπους κάνει για 20».
Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών στα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας. Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών στα γραφεία της Πλεύσης Ελευθερίας. Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Eurokinissi

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου μετά την είσοδο του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας» στη Βουλή.

«Απόψε έχουμε κάθε λόγο να χαμογελάμε γιατί αντέξαμε στην ανέντιμη και πρωτοφανή επίθεση των τελευταίων 15 ημερών. Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολλών για εκπροσώπηση στη Βουλή.

Εκπροσωπούμε την ελπίδα και την προσδοκία των πολιτών και οι πολίτες υπερασπίστηκαν αυτή την ελπίδα.

Η προοπτική της Πλεύσης Ελευθερίας ήταν μέσα στη Βουλή, η Βουλή έχει πλέον ζωή και οι πολίτες έχουν φωνή.

Γιατί εμείς ρωτήσαμε τους πολίτες «θέλεις να είσαι εσύ στη Βουλή;» και μας απάντησαν «ΝΑΙ»! Και πιστεύω ότι ολοένα και περισσότεροι θα απαντήσουν «ΝΑΙ» με τον πιο ηχηρό τρόπο.

Θα είμαστε η αντιπολίτευση που δεν θα υπάρξει από κανένα άλλο κόμμα στη Βουλή.

Θα είμαστε η υπεράσπιση των πολιτών, είτε είμαστε 8, είτε 9 βουλευτές. Γιατί εγώ κάνω για 100 βουλευτές και οι άλλοι βουλευτές μας ο καθένας για 20.

Θα τους εκπροσωπούμε με χαμόγελο, με αποφασιστικότητα και πυγμή. Οι πολίτες αποφάσισαν ότι στη Βουλή θα υπάρξει γυναίκα αρχηγός. Και θα είμαι η μόνη. Οι πολίτες αποφάσισαν ότι η Πλεύση θα τους εκπροσωπήσει στη Βουλή.

Αυτό που θα κάνουμε είναι δύσκολο, αλλά είμαστε έτοιμοι για τα δύσκολα. Αυτό που δεν θα κάνει κανένας άλλος στη Βουλή, θα το κάνουμε εμείς. Έχω υψηλό αίσθημα ευθύνης. Ό,τι λέμε το κάνουμε. Αυτό που ξεκινάει σήμερα είναι μόνο η αρχή. Οι πολίτες θα δουν μία αντιπολίτευση που δεν την έχουν ξαναδεί στη Βουλή, εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκινάμε την πορεία μας με αποφασιστικότητα και θα είμαστε εμείς η αξιωματική αντιπολίτευση που λείπει».

Δημοφιλή