ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/07/2020 07:53 EEST | Updated 07/07/2020 08:30 EEST

Ηλικιωμένος στη Ζαχάρω σκότωσε τον γιο του και μετά αυτοκτόνησε

Οι αστυνομικοί βρήκαν σημείωμα στο χώρο του εγκλήματος.

Ana Maria Serrano via Getty Images

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στην κοινότητα Μηλέα της Ζαχάρως, στον νομό Ηλείας, όπου ένας ηλικιωμένος πατέρας σκότωσε τον γιο του και στην συνέχεια έβαλε τέλος στην ζωή του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος πατέρας διαπληκτίστηκε το βράδυ της Δευτέρας με τον 45χρονο γιο του και στην συνέχεια τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο 86χρονος έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν σημείωμα.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του  Patrisnews, ο θύτης και αυτόχειρας είναι ένας συνταξιούχος εκπαιδευτικός ο οποίος έμενε μόνος του στην Μηλέα.
Με την σύζυγο του, η οποία έφυγε από την ζωή πριν χρόνια, είχαν αποκτήσει εννέα παιδιά, όλα γνωστά τόσο στην κοινωνία της περιοχής της Ζαχάρως όσο και του Πύργου.

Αναφέρεται πως κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτήριζαν ως ”σκληρό” άνθρωπο. 

Το θύμα είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας που φαίνεται ότι τον τελευταίο καιρό, λόγω κορονοϊού, έμενε είτε στη Ζαχάρω είτε στον Πύργο. 

Τη Δευτέρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε κανονίσει να βρεθεί στον Πύργο με τα αδέρφια του, προκειμένου να φάνε όλοι μαζί αλλά πριν κανόνισε να περάσει από τον πατέρα του.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Patrisnews)