«Ενα Ήσυχο Μέρος 2»: Τελευταίο τρέιλερ λίγο πριν από την έξοδο στα θερινά σινεμά

Με την Έμιλι Μπλαντ και τον Τζον Κραζίνσκι.

Το σίκουελ της ταινίας «A Quiet Place» (Ένα Ήσυχο Μέρος), μετά από αναβολές ενός έτους λόγω πανδημίας, κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες -και μόνο στις αίθουσες- στις 28 Μαΐου και η Paramount κυκλοφόρησε ένα γεμάτο ένταση τελευταίο τρέιλερ.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει και πάλι ο Τζον Κραζίνσκι, ο οποίος επιστρέφει με την Έμιλι Μπλαντ -σύζυγο του και στην πραγματική ζωή από το 2010- στους πρωταγωνιστικούς ρόλους του Λι και της Έβελιν Άμποτ, όπως και η Μίλισεντ Σίμοντς και ο Νόα Τζουπ στους ρόλους των παιδιών.

Στο καστ της δεύτερης ταινίας προστίθενται επίσης, ο Ντζιμόν Χουνσού και ο Κίλιαν Μέρφι.

Η πρώτη ταινία (2018) παρακολουθεί την οικογένεια Άμποτ, η οποία ζει σε ένα απομονωμένο αγρόκτημα στο δάσος, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα των κωφαλάλων και οργανώνοντας την καθημερινότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να μην κάνουν τον παραμικρό ήχο, επειδή πολύ απλά, εάν δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε κυνηγήσουν. Οι Άμποτ είναι επιζήσαντες ενός μετα-αποκαλυπτικού κόσμου γεμάτου φονικά τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο.

Στο σίκουελ η οικογένεια Αμποτ καλείται να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου, καθώς συνεχίζει σιωπηλά τον αγώνα για επιβίωση. Αναγκασμένοι να βγουν στο άγνωστο, συνειδητοποιούν γρήγορα ότι τα πλάσματα που κυνηγούν με τον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που παραμονεύει πέρα από το μονοπάτι της άμμου.

Με πληροφορίες από Deadline

Δημοφιλή