ΗΠΑ: Γέννησε δίδυμα και μετά εξαφανίστηκε

Η Σαβάννα Σπάρλοκ, μητέρα τεσσάρων παιδιών, λείπει σχεδόν ένα μήνα από το σπίτι της,
|
Facebook

Η Σαβάννα Σπάρλοκ από το Κεντάκι των ΗΠΑ λείπει εδώ και τρεις εβδομάδες, από τότε που άλλαξε ο χρόνος. Έχει αφήσει πίσω της τέσσερα παιδιά. Στα τέλη Δεκεμβρίου 2018 έφερε στον κόσμο δυο πανέμορφα δίδυμα.

Το τελευταίο της σημάδι ζωής ήταν όταν την κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός μπαρ, όπου είχε πάει να διασκεδάσει, στις 4 Ιανουαρίου. Φαίνεται πως η Σαβάνα βγήκε από το μπαρ με δυο άντρες.

Ωστόσο, και οι δύο κρίθηκαν αθώοι και αφέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές.

Ο τελευταίος άνθρωπος που την άκουσε ζωντανή ήταν η μητέρα της στις 2:30 π.μ εκείνης της νύχτας, όταν την ειδοποίησε ότι θα επιστρέψει σπίτι «σε λίγες ώρες».

«Φοβάμαι πολύ», λέει η μητέρα της Έλεν στην WKYT. «Αν και τα δίδυμα είναι μικρά και δεν καταλαβαίνουν, τα μεγαλύτερα, τεσσάρων και δύο αντίστοιχα, έχουν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Ο μικρότερος, είδε τη μητέρα του στην τηλεόραση, έκλαιγε και φώναζε “μαμά”... Πιστεύω ότι θα γυρίσει» συνέχισε η μητέρα της στην κάμερα.

Η μητέρα επιβεβαίωσε ότι δεν γνωρίζει τους άνδρες με τους οποίους η κόρη της βγήκε από το μπαρ.

Ο πρώην σύντροφος της Σαμάνα και πατέρας των δύο μεγαλύτερων παιδιών πιστεύει ότι εκείνοι οι δυο άνδρες γνωρίζουν που βρίσκεται.

Η οικογένειά της πάντως έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από διαφορετικές εμφανίσεις της και καλεί όλους τους πολίτες, σε περίπτωσει που πέσει κάτι στην αντίληψή τους, να επικοινωνήσουν με το τμήμα αστυνομίας του Ρίτσμοντ ή του Κεντάκι.

(Με πληροφορίες από Sun, Fox)