Επιστροφή του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν στο Δημόσιο αποφάσισε η κυβέρνηση

Τι συζητήθηκε στη σύσκεψη του Πρωθυπουργού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση.
EUROKINISSI /ΧΑΣΙΑΛΗΣ ΒΑΙΟΣ

Η κυβέρνηση επαναφέρει το πολύπαθο και σκανδαλώδες νοσοκομείο Ντυνάν στο Δημόσιο. Αυτό αποφασίσθηκε σήμερα, Δευτέρα, σε σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς και τον πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση. Το αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, ώστε να επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο μέσω εξαγοράς από το Ωνάσειο.

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τις εξελίξεις με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας» υπογραμμίζει και προσθέτει: «ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών».

Popular in the Community