Επίθεση κατά αστυνομικών στην Κορινθία: «Άξιζε στην κόρη μου αυτή η ζωή, λυπάμαι που το λέω»

Βίντεο: Η μητέρα της πολύτεκνης που ζούσε με τα παιδιά και τον σύζυγό της σε λαγούμι στα Τρίκαλα Κορινθίας, δηλώνοντας ότι αρέσκονται στον Παλαιοχριστιανικό τρόπο, εξομολογείται.
astynomia.gr

Η μητέρα της πολύτεκνης που είχε επιλέξει με τον σύζυγό της να ζουν σε κάτι σαν λαγούμι στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, επικαλούμενοι την θρησκεία (Παλαιοημερολογίτες) και με το σκεπτικό ότι επιθυμούν εναλλακτικό τρόπο ζωής, δίνει τη δική της ερμηνεία σε αυτή την ακραία συμπεριφορά, που κατέληξε σε επίθεση με τόξα, βέλη και αυτοσχέδια όπλα, αλλά και καραμπίνα, εναντίον αστυνομικών.

Το λαγούμι φέρεται να παραπέμπει σε Πρωτοχριστιανικό ναό(;)

Οι αστυνομικοί είχαν σπεύσει μετά από καταγγελία για εμπρησμό σε αγροτικό όχημα ενός γείτονα.

Η μητέρα της 39χρονης. που συνελήφθη μαζί με τον 45χρονο σύζυγό της, την 22 ετών κόρη τους και τον 15χρονο γιό τους, λέει στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ότι «τους άρεσε το δεν πληρώνω - δεν χρωστάω και αυτή η ρέμπελη ζωή».

Μητέρα: «Το λαγούμι το σκάψαμε μόνοι μας και είναι ο εξαερισμός της εκκλησίας μας»

Η κατάληξη της βίαιης επίθεσης εναντίον των αστυνομικών, ήταν τελικά να κληθούν και τα ΕΚΑΜ για να κάνουν τις συλλήψεις.

Η ίδια η 37χρονη επιβεβαιώνει (στο βίντεο που ακολουθεί) ότι η οικογένεια διαμένει επί 4(!) χρόνια σε αυτό τον χώρο. Στο ερώτημα, γιατί κατασκεύασαν αυτό τον χώρο ως αυτοσχέδιο ναό, η 37χρονη απάντησε: «Για να θρησκεύομαι!»

Και στην ερώτηση, γιατί δεν πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο, απαντά «τα διαβάζουμε εμείς».

Δημοφιλή