Έρευνα για τον θάνατο κυνηγού εξωγήινων που είχε προβλέψει τον θάνατό του

Οι πολωνικές αρχές είχαν δηλώσει ότι ο Μαξ Σπάιρς πέθανε από φυσικά αίτια
International Business Times

Ο Μαξ Σπάιρς που ασχολείτο με θεωρίες συνομωσίας πέθανε στην Πολωνία το καλοκαίρι του 2016 , όταν πήρε ένα τουρκικό φάρμακο αντίστοιχο του Xanax, σε ηλικία 39 ετών. σύμφωνα με μια έρευνα.

Είχε ταξιδέψει στην Πολωνία για να μιλήσει σε μια διάλεξη. Την επόμενη μέρα βρέθηκε νεκρός στον καναπέ.

Το πιο ανησυχητικό ήταν το μήνυμα του πατέρα του στη μητέρα του λίγες ημέρες πριν γνωστοποιηθεί ο θάνατός του: «Το αγόρι σου βρίσκεται σε μπελάδες» έγραφε.

Ο Μαξ Σπάιρς, ερευνούσε τις ζωές πολιτικών, επιχειρηματιών και celebrities, ενώ ασχολούνταν με θεωρίες συνωμοσίας και παραφυσικά φαινόμενα.

Η μητέρα του δήλωσε πως ο γιος της ανακάλυψε σκοτεινά μονοπάτια και κάποιος τον ήθελε νεκρό.

Τον Οκτώβριο εκείνου του έτους, ο φίλος του μίλησε στο ραδιόφωνο του BBC και ανακάλυψε πως ο ίδιος ήξερε ότι θα πεθάνει καθώς εργαζόταν σε «αποστολές άλλων πραγματικοτήτων από τις υπάρχουσες». Έχουμε να κάνουμε με εξωγήινους, συνέχισε.

Οι πολωνικές αρχές είχαν δηλώσει ότι ο Μαξ Σπάιρς πέθανε από φυσικά αίτια αλλά μια μεταθανάτια εξέταση στο νοσοκομείο Margate QEQM του Kent δεν κατάφερε να καθορίσει πώς πέθανε

Η μητέρα του αναζητά απαντήσεις. Ισχυρίζεται ότι τα αρχεία στο λάπτοπ του έχουν εξαφανιστεί, όπως και η κάρτα SIM του τηλεφώνου του.

Η έρευνα συνεχίζεται αυτές τις ημέρες.

Πηγή: HuffPost US

Δημοφιλή