ΚΟΙΝΩΝΙΑ
08/08/2018 13:22 EEST | Updated 08/08/2018 15:17 EEST

Έρευνες για τη δολοφονία του 55χρονου ασφαλιστή στην Ξάνθη. Το μήνυμα στο facebook και τα σενάρια που εξετάζουν οι Αρχές

Eurokinissi

Τον προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του 55χρονου ασφαλιστικού συμβούλου, ο οποίος δολοφονήθηκε «επαγγελματικά» χθες Τρίτη μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Ξάνθης, θα εξετάσουν, μεταξύ άλλων, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας.

Στις 15 Ιουλίου ο 55χρονος προανήγγειλε στο Facebook αλλαγές στα επαγγελματικά του: «Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους Άξιους συναδέλφους που γνώρισα και την γνώση που αποκόμισα... Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά!!! Οι επιλογές πολλές... Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ένας νέος ΚΎΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!».

Δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του, στις 5 Αυγούστου, το θύμα ανήρτησε φωτογραφία από το Νέστο ποταμό, όπου έκανε διακοπές. Οι δράστες τον περίμεναν να γυρίσει από εκεί για να του στήσουν ενέδρα θανάτου στον επαγγελματικό του χώρο στην οδό Τσιμισκή.

Η δολοφονία αποκαλύφθηκε στις 15.57 χθες το απόγευμα. Αστυνομικές πηγές περιγράφουν ότι ένοπλος εισέβαλε στο γραφείο του και τον πυροβόλησε εξ επαφής. Πληροφορίες της Huff Post Greece αναφέρουν ότι ο ιατροδικαστής βρήκε ένα θανατηφόρο τραύμα στη θωρακική χώρα από πυροβόλο όπλο. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από την κόρη του ασφαλιστή, η οποία βρήκε τον πατέρα της νεκρό. Η δολοφονία εκτιμάται ότι είχε γίνει λίγες ώρες νωρίτερα.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς και πιθανό οπτικό υλικό από την κίνηση στην είσοδο του κτιρίου. Οι αστυνομικοί θα ερευνήσουν το κατά πόσο το θύμα μπορεί να είχε προσωπικές διαφορές με κάποιον είτε για προσωπικό του θέμα είτε για κάτι που αφορούσε στα επαγγελματικά του.