ΔΙΕΘΝΕΣ
15/09/2020 12:25 EEST

Εργάτης βρήκε το θάνατο πέφτοντας από 61 μέτρα από την «ψηλότερη κούνια» του κόσμου

Ο άτυχος Τζέικομπ Ντέιβιντ Καμίνσκι έκανε έναν έλεγχο ασφαλείας ρουτίνας στο StarFlyer στο ICON Park του Ορλάντο.

You Tube
Star Flyer

Eργαζόμενος στη Φλόριντα πέθανε μετά από πτώση εκατοντάδων μέτρων από το ψηλότερο τουριστικό αξιοθέατο της πολιτείας, το StarFlyer στο Ορλάντο

Ο 21χρονος Τζέικομπ Ντέιβιντ Καμίνσκι, εργαζόταν εκεί την Δευτέρα το πρωί, πραγματοποιώντας έναν έλεγχο ασφαλείας ρουτίνας όταν έπεσε από τον πύργο μέχρι την πλατφόρμα στο ισόγειο βρίσκοντας τον θάνατο, σύμφωνα με το WKMG News 6.

Η πτώση έγινε λίγο πριν τις 8 π.μ. από ύψος 61 μέτρων.

Ο Τζον Στάιν, διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων για το StarFlyer, δήλωσε ότι ο τραγικός και ξαφνικός θάνατος του Καμίνσκι ήρθε ως «σοκ».

«Είναι ένα σοκ κι είμαστε λυπημένοι από αυτό», είπε ο Στάιν. «’Οποτε υπάρχει τραυματισμός ή κάτι τέτοιο παρόμοιο είναι εξαιρετικά λυπηρό». 

You Tube
StarFlyer

 Οι υπεύθυνοι του StarFlyer δεν έκαναν μία δήλωση στο PEOPLE όταν τους ζητήθηκε να κάνουν κάποιο σχόλιο.

Το StarFlyer, το οποίο λειτουργεί από το 2018 στο ICON Park του Ορλάντο, λανσάρεται ως η «ψηλότερη κούνια στον κόσμο», σύμφωνα με τον ιστότοπό του. Κινείται πάνω-κάτω για περίπου τρία έως τέσσερα λεπτά με παράλληλη περιστροφή με ταχύτητα έως 45 μίλια ανά ώρα, ενώ οι αναβάτες είναι δεμένοι με ένα λουρί. «Κανένα άλλο αξιοθέατο δεν συνδυάζει ασφάλεια και συγκινήσεις όπως το StarFlyer», λέει επίσης ο ιστότοπος του αξιοθέατου

Προσώρας είναι κλειστό καθ′ όσον διενεργείται έρευνα για το συμβάν. 

 

ΠΗΓΗ: People