ΔΙΕΘΝΕΣ
11/04/2019 14:42 EEST

Εσπρωξαν άνδρα από γέφυρα για να τραβήξουν αστείο βίντεο και σκοτώθηκε

Απεγνωσμένοι για να γίνουν δημοφιλέστεροι  στον κοινωνικό τους περίγυρο φαίνεται πως ήταν δυο νεαροί στην πόλη Ντνίπρο της Ουκρανίας, καθώς δεν δίστασαν να ρίξουν από γέφυρα έναν άνδρα για να τον βιντεοσκοπήσουν και να κυκλοφορήσουν το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι δύο 20χρονοι δράστες άρχισαν να παρενοχλούν λεκτικά τον άνδρα ηλικίας 48 ετών στη γέφυρα της πόλης πάνω από τον ποταμό και στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν μανιωδώς.

Στη συνέχεια, ανάγκασαν τον 48χρονο να αφήσει τα χέρια του και να πέσει στα νερά του ποταμού από ύψος σχεδόν δέκα μέτρων. Ο άνδρας έκανε απεγνωσμένες προσπάθειες προκειμένου να κρατηθεί από τα κάγκελα της γέφυρας.

Δεν κατάφερε να κολυμπήσει μέχρι την ακτή και άφησε την τελευταία του πνοή στα παγωμένα νερά. Οι Αρχές ανέσυραν τη σορό του λίγο αργότερα.

Οι άνδρες, που εξομολογήθηκαν στις αστυνομικές αρχές της χώρας ότι το έκαναν για να βιντεοσκοπήσουν την – κατ′ αυτούς – viral σκηνή, βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, που μπορεί να επιφέρει και την ισόβια καταδίκη τους.

Πηγή: Daily Mail