Εξαφάνιση παιδιού: Όλα δείχνουν τον πατέρα

Έχει οικογενειακές προστριβές για την επιμέλεια του 6χρονου με την Ελληνίδα μητέρα του.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Ο πατέρας του εξάχρονου αγοριού, το οποίο αγνοείται από το βράδυ της Τρίτης, είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- ο Νο1 ύποπτος για την αρπαγή του, καθώς όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι αστυνομικοί τον εμπλέκουν.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στη Huffpost πως ο πατέρας, υπήκοος Νορβηγίας, έχει οικογενειακές προστριβές για την επιμέλεια του εξάχρονου με την Ελληνίδα μητέρα του. Ήρθε στη χώρα μας πριν από τρεις ημέρες και με τα πραγματικά στοιχεία του ενοικίασε το λευκό βαν, στο οποίο ο κουκουλοφόρος δράστης έβαλε το μικρό αγόρι, μετά την αρπαγή του από το σπίτι στην Κηφισιά. Το όχημα, μάλιστα, το επέστρεψε στην εταιρεία ενοικιάσεων λίγη ώρα μετά το περιστατικό.

Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, ο εξάχρονος ήταν στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά του, όταν το βράδυ της Τρίτης χτύπησε το κουδούνι. Εκείνος άνοιξε την πόρτα, επειδή νόμιζε ότι ήταν η μητέρα του και τότε ο κουκουλοφόρος τον άρπαξε και τον υποχρέωσε να μπει στο λευκό βαν.

Οι αστυνομικοί ήδη έχουν ενημερώσει τις πύλες εξόδου της χώρας, καθώς θεωρείται βέβαιη η προσπάθεια τού πατέρα να διαφύγει μαζί με το παιδί στη Νορβηγία.