Εγκαινιάστηκε η έκθεση «PAST TO THE FUTURE» της Mercedes-Benz Ελλάς

Ανοικτή για το κοινό έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall.
sdv
sdv
Mercedes-Benz Ελλάς

Με ένα μέρος της πλούσιας ιστορίας της Mercedes-Benz, έρχεται σε επαφή το κοινό που ήδη επισκέπτεται την έκθεση «PAST TO THE FUTURE», που πραγματοποιεί η θυγατρική εταιρεία του γερμανικού εργοστασίου στην Ελλάδα.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό του αυτοκινήτου, και όχι μόνο, έως τις 14 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με ώρες λειτουργίας από τις 10:00 έως τις 21:00 και είσοδο ελεύθερη.

Elias Joidos

Η έκθεσης «ταξιδεύει» τους επισκέπτες σε στιγμές – σταθμούς της μάρκας, από τότε που εφηύρε το αυτοκίνητο ως σήμερα, με ξεχωριστά αυτοκίνητα που πρόκειται να αποτελέσουν τα κλασικά του μέλλοντος.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Γιάννης Καλλίγερος επισήμανε ότι: «Η Mercedes-Benz, ο εφευρέτης της αυτοκίνησης έχει ιστορία στο να γράφει ιστορία, δημιουργώντας αυτοκίνητα και αναπτύσσοντας τεχνολογίες που αφήνουν το σημάδι τους στον χρόνο. Εδώ και 136 χρόνια, το πάθος της εταιρείας να καινοτομεί και να εξελίσσεται παραμένει αμείωτο, και αυτό αποτυπώνεται με σαφήνεια στην Έκθεση “PAST TO THE FUTURE”».

sdv
sdv
Elias Joidos

«Ένα ταξίδι από το πρώτο αυτοκίνητο που εφηύρε ο Carl Benz το 1886, και έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε εδώ, στο σήμερ,α με ολοκαίνουρια μοντέλα που κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στη χώρα μας έως το μέλλον, με τις ανατρεπτικές ιδέες της μάρκας για την αυτοκίνηση. Διότι, για την Mercedes-Benz, η διαρκής αναζήτηση και πραγματοποίηση νέων ιδεών υπήρξε πάντα η κινητήριος δύναμη για τα μεγάλα επιτεύγματά της».

Το ιστορικό ταξίδι ξετυλίγεται μέσα από επιβλητικά installations στον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall και ξεκινά από την ίδια την εφεύρεσή του, το τρίτροχο όχημα Patent-Motorwagen που κατασκεύασε ο Carl Benz και κατοχύρωσε το 1886, φτάνοντας ως το μέλλον - έως τη νέα Mercedes-Maybach GLS, την ολοκαίνουρια Mercedes-AMG SL και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQB, EQE και τη ναυαρχίδα των ηλεκτρικών της μάρκας, EQS.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Γιάννης Καλλίγερος.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Γιάννης Καλλίγερος.
Mercedes-Benz Ελλάς

Επιπλέον, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε interactive δράσεις, όπως το QR Code & Instant Win, όπου μπορούν να σκανάρουν με το κινητό τους τα QR σημεία της έκθεσης και να δουν πληροφορίες για σημαντικά πρόσωπα, γεγονότα και μοντέλα, μπαίνοντας σε instant ηλεκτρονική κλήρωση για να κερδίσουν δώρα από τη Mercedes-Benz Ελλάς.

Eνώ επίσης μπορούν να συμμετέχουν στο “Mercedes-Benz Quiz”, ένα διαδραστικό παιχνίδι με ερωτήσεις σχετικά με την μάρκα.

Popular in the Community