Φίλος της ΑΕΚ είδε το γήπεδο και λίγες ημέρες μετά έφυγε από τη ζωή

Είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
EUROKINISSIEurokinissi Sports

Έκανε την επιθυμία του πραγματικότητα και λίγες ημέρες μετά έφυγε από τη ζωή.

Ο Νίκος Ξενάκης εκδήλωσε την επιθυμία του να μπει στην «Αγιά Σοφιά-Opap Arena», έστω και με ασθενοφόρο, λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο ηλικιωμένος οπαδός της ΑΕΚ θέλησε να δει από κοντά το νέο γήπεδο της Ένωσης, κάτι που τελικά πραγματοποίησε σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ. Αφού έγινε λοιπόν η σχετική συνεννόηση μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στη γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέσα σε μεγάλη συγκίνηση.

Δυστυχώς όμως ο Νίκος Ξενάκης δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή, κάτι που έκανε γνωστό ο γιος του, Γιάννης, με ανάρτησή του στα social media.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα εκείνη την ημέρα έκανε την εξής ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Την ώρα που δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, ο φίλαθλος της ομάδας μας, Νίκος Ξενάκης, το μόνο που ζήτησε από το γιο του ήταν να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια από την ΠΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να μπορέσει να μπει και να δει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια σε προχωρημένο πλέον στάδιο κατασκευής και από τους νοσηλευτές του να τον μεταφέρουν με το ασθενοφόρο στον ιερό για εκείνον τόπο, όπου από μικρό παιδί παρακολουθούσε την αγαπημένη του ομάδα.
Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί!
Η συγκίνηση τεράστια για όλους!
Κύριε Νίκο, η κιτρινόμαυρη οικογένεια είναι δίπλα σου και σε περιμένουμε κοντά μας και στα εγκαίνια»!