Φλόριντα: Aνήλικη έβαλε κάμερα, επειδή κανένας δεν πίστευε ότι την κακοποιούσε ο πατέρας της

Τελικά, η εικόνα μίλησε από μόνη της.

Ένα κορίτσι μόλις 14 ετών στη Φλόριντα ισχυριζόταν για μήνες ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε. Κανείς δεν την έπαιρνε στα σοβαρά. Μέχρι που αναγκάστηκε να βάλει κάμερα ασφαλείας στο σπίτι για να πείσει και τον τελευταίο δύσπιστο.

Αναλυτικότερα, η 14χρονη - που για λόγους απορρήτου δεν αναφέρεται το όνομά της - εγκατέστησε μια κάμερα ασφαλείας στο υπνοδωμάτιό της και αφού κατέγραψε δυο βίντεο, τα παρέδωσε στην αστυνομία. Οι αρχές συνέλαβαν τελικά τον 47χρονο πατέρα της με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου αλλά και ζώου, καθώς φαίνεται να επιτίθεται και στα δύο σκυλιά του κοριτσιού.

Το περιστατικό που καταγράφηκε στις 23 Δεκεμβρίου ξεκινά με τον πατέρα να φωνάζει στην κόρη του. «Δεν πρόκειται να δεχθώ ασέβεια στο σπίτι μου». Στη συνέχεια, ο άντρας τραβά ένα μαχαίρι το οποίο στρέφει προς το μέρος του σκύλου, φωνάζοντας ”Θα του βγάλω τα μάτια, θα το κάνω”» και αρχίζει να τραβά το ζώο από τα πόδια, το κεφάλι και τον λαιμό, ρίχνοντάς το τελικά στο πάτωμα. «Θα σκοτώσω το σκυλί!», ακούγεται να λέει ο άντρας στο βίντεο, ενώ η κόρη του ουρλιάζει και τον εκλιπαρεί: «Σε παρακαλώ μπαμπά, μην το κάνεις! Μπαμπά, σταμάτα!».

Η 14χρονη φαίνεται στην συνέχεια να πηδά πάνω στην πλάτη του, ενώ εκείνος αντιδρά, την αρπάζει από τα μαλλιά και σπρώχνει το κεφάλι της προς το κρεβάτι, με αποτέλεσμα να χτυπήσει, σύμφωνα με το ένταλμα. Ο άντρας της φωνάζει «να σκάσει» και το κορίτσι τρομοκρατημένο, μαζεύεται σε μια γωνία, ενώ εκείνος φεύγει σαν να πρόκειται να βγει από το δωμάτιο, πριν επιστρέψει ξανά για να φωνάξει και να της χτυπήσει το κεφάλι στον τοίχο. Το βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι γονείς της 14χρονης πήραν διαζύγιο το 2005 αλλά έκτοτε έχουν εμπλακεί σε μια μακρά δικαστική μάχη για την επιμέλεια του παιδιού.

Πηγή: 7news

Δημοφιλή